Thor Gym - Underground Strength & Conditioning

Thor Gym hospitálás

Az alábbi edzések közül választhatsz

Thor beavatás

Ezt a bevezető kurzust azok számára hoztuk létre, akik az edzéstervezésben és eszközeink használatában kevés jártassággal bírnak. Célunk az erőfejlesztés, a testtudat, koordináció és a kondíció javítása. A résztvevők két hónap alatt elsajátítják az eszközök biztonságos használatát, valamint bepillantást nyernek az edzéstervezésbe is, annak érdekében, hogy a későbbiekben önállóan, saját edzéstervet is összeállíthassanak.

Athletic Body

A Thor beavatásban megtanult ismeretek bővítése, ismétlése. Az atléta ekkor már ismeri az alapgyakorlatokat, biztonságosan használja a terem eszközeinek többségét, akár önállóan is. Ezt a tudást mélyítjük el ebben a kurzusban, amely az előző óratípus meghosszabbítása, messzemenően arra épül.

UST - Erő-állóképesség

E haladó kurzusban nem csupán a Thor Beavatás és az Athletic Body végzettjeit mozgatjuk meg. Jelentkezhet bárki, aki valamelyest biztonsággal mozog az edzőteremben. Itt a hangsúly a kondicionáláson, az erő-állóképesség fejlesztésén van. A biztonsággal használt eszközök és megfelelően elsajátított gyakorlatok itt jól felépített intervallum- vagy köredzésekké, embert próbáló komplexek

CrossTraining

A CrossTraining edzésrendszer csak összetett, funkcionális mozgásokra épít, felkészítve a sport űzőit az élet szinte minden kihívására.

PowerBuilder Training System

E kurzus célja, hogy az izmosodni vágyók számára egy, a hagyományos konditermi edzéseknél jobb alternatívát biztosítson. Amit ígérünk: izomtömeg- és erőnövelés testazonos módszerekkel, sérülésmegelőzés, mozgás tanítás, csapatszellem. Edzéseink fél-privát keretek között kerülnek lebonyolításra, mely 4-6 fő egyidejű edzését jelenti - így a csapat minden tagja kiemelt figyelmet tud kapni.

KETTLEBELL

A méltán népszerű eszköz bizonyította, hogy remekül megállja a helyét az erő, kitartás, alakformálás, a prevenció és rehabilitáció területein. A mi szemünkben azonban mégis csak egy darab vas, amit fel kell emelni.

Regisztráció

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital