Hírek

Nomen est omen

Az FMT képzés hallgatóinak bemutatását Szentes Péterrel folytatjuk. Ha képek alapján ismerősnek tűnik a srác, az nem a véletlen műve...

Szolgálat mellett

Fmt képzésünk hallgatóinak bemutatása folyamatban: a következő edzőjelölt Komlósi Balázs

Hivatás mellett újabb hivatás

FMT Level I. funkcionális edzőképzésünk hallgatónak bemutatását folytatjuk. Szendi Arnoldot ismerhetitek meg.

Beavatás Június végétől

Június végétől ismét BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le te sem!

Közeleg a Pünkösd

Újabb rendhagyó napok elé nézünk, ám a szokott módon most sem kell edzés nélkül átvészelni a szabad hétfőt.

Rafting 2019 Bovec

Régóta szervezünk programokat, sokfelé jártunk, sokmindent kipróbáltunk az évek során, de úgy látszik, hogy a nagy favorit mindig visszatér. Így negyedik alkalomra kanyarodva nem gondoltuk volna, hogy 2019-ben is megél egy újabb kört.

Leier Szilvia, a zuglói amazon

FMT Level I. képzésünk hallgatóinak bemutatása során most egy különleges történettel ismerkedhettek meg: céltudatosság és elhivatottság mindenek felett!

Május 1

Szerdán ismét egy munkaszüneti nap jön, de edzeni természetesen várunk!

Zuglóban április végétől Beavatás

Közeleg a nyár, ideje ráfeküdni a munkára! Még nem késő, hogy formába lendülj! Azonban ne csupán a nyár miatt vágj bele, hanem az életminőség javításáért is. Minőségi edzések, egy bevált programmal.

Ünnepek ellenére is maradj edzésben

Lássuk mivel kedveskedünk nektek az ünnepi készülődés időszakában, illetve azt, hogy mikor tudtok edzeni a rendhagyó napokon. Melyik termünk, mikor tart nyitva.

Rendhagyó napok, hosszúhétvégék: Nyitvatartási idő

A következő időszakban lesz két szombati munkanap, illetve két 4- napos hétvége is. Lássuk miként alakulnak a nyitvatartási rendek termeinkben.

Herold Szimonetta bemutatkozása

Sorozatunkban az FMT Level I.-es funkcionális edzőképzésen résztvevő hallgatókkal ismerkedhettek meg. Ki, miért választotta ezt az utat, milyen célokkal vágtak bele? Ahány hallgató, annyi történt, s persze épp annyi féle cél is vezérli őket.

Toldi Attilával is megismerkedhettek

Sorozatunkban az FMT Level I.-es funkcionális edzőképzésen résztvevő hallgatókkal ismerkedhettek meg. Ki, miért választotta ezt az utat, milyen célokkal vágtak bele? Ahány hallgató, annyi történt, s persze épp annyi féle cél is vezérli őket.

Vitorlássport, s ami mögötte van

Számunkra mindig is fontos volt az élsport támogatása. Az elmúlt években több olimpikon is megfordult termeinkben. Az elmúlt időszakban kajakosokat támogattunk és Tóth Mátyást, aki ha itthon van, akkor Zuglóban készül versenyzőivel.

Zártkörű rendezvény

Kedves Vendégeink! Most hétvégén, azaz június 9-én, a zuglói teremben nem lesz edzés lehetőség.

Nyáron is várnak új csoportok

Tombol a nyár, meleg van, nyaralás is időszerű, s amúgy meg kényelmes a kanapén feküdni. Azonban ha zavar a felesleg, ami miatt már most szorongsz a strand miatt, vagy éppen fontos az egészséged, s zavar, hogy alig kapsz levegőt amikor meg kell mozdulni, akkor ne a kényelmes utat válaszd! Magad miatt ne tedd!

THOR RAFTING 2018 Zugló

A várva várt esemény, ezúttal meghirdetésre kerül. A legizgalmasabb programra immáron tudtok jelentkezni! Sőt ha gyorsak vagytok, igen kedvezően.

Pünkösdkor edzés

Mi várunk Téged pünkösd hétfőjén is! Ne lazsálj!

Legújabb edzőnk Zuglóban

Az év első FMT Level I. funkcionális edzőképzés hallgatói közül három kiemelkedő edző tűnt fel. Közülük Hanik Bogcsa volt, akire a zuglói beavatást bíztuk.

Az év szakmai partnere

Immáron 5 éve, hogy megnyitotta kapuját az első Thor Gym, s van egy partnerünk, aki az első pillanatok óta mellettünk áll. A gördülékeny és minden szempontból kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat az All You Can Move csapatával elsősorban Kramerovics Barbarának köszönhető. Vele beszélgettünk a Gála után.

2018 Programterv

Az éves programtervünk, oktatás, outdoor, versenyek és kihívások.

Rafting gondolatok

Fülöp Ákos a Thor Outdoor vezetője nyilatkozott. Ákos kajak-kenu sportágban versenyzett, így érthető, miért vonzódik a vizes programokhoz. Azonban a Thor Back Office tagjaként kicsit más aspektusból is látja a nyári kalandot.

Kezdő csoportok Májusban!

Közeleg a nyár, de legyünk őszinték: Régen rossz, ha csak emiatt kezded el az edzéseket. Mert a kampányszerű lendület hamar elillan, s nem vezet tartós eredményhez. Mi hiszünk abban, hogy az egészséged sokkal értékesebb, s abban, hogy sokan vagyunk, akiknek nem a látszat-megoldások, vagy tüneti kezelés kell, hanem tartós eredmények. Ez az igazi siker!

Beszélgetés Becher Kristof edzőnkkel

A héten minden nap találkozhattok egy edzőnkkel, akik a páratlan Thor közösségről, az outdoor programokkal kapcsolatos élményekről és tervekről nyilatkoznak. No és persze a közelgő raftingról...

Beszélgetés Spergel Danival

A héten minden nap találkozhattok egy edzőnkkel, akik a páratlan Thor közösségről, az outdoor programokkal kapcsolatos élményekről és tervekről nyilatkoznak.

Hosszúhétvégén is nyitva leszünk

Közeleg egy újabb négy napos hétvége, mely során nem kell kihagynod egy edzést sem. Alább olvashatod milyen időbeosztással várunk!

Márciusban ismét Beavatás

Nem, mi nem teszünk hangzatos ígéreteket! Nem ígérünk csodákat! Egyszerűen nem hazudhatjuk, hogy egyik napról a másikra eléred a céljaidat! Kemény munka kell, kitartás! Enélkül nem megy! Azonban immáron 5 év tapasztalatával a hátunk mögött és többszáz elégedett ügyféllel kijelenthetjük, hogy működik a program! Próbáld ki te is!

Zugló valkűrjei

A Thor gála legjobban várt eseménye a díjátadás lesz, ahol többek között az év pultosának járó elismerést is átadjuk. Ismerjétek meg hát a zuglói jelölteket.

Thor Gála 2018

Egy közösség, s egy egyesület életében minden évben jelentős pillanat, mikor az adott esztendő kiemelkedő teljesítményeit díjazzák. Ezért év elején, a Thor születésnapján ünnepeljük meg vendégeinket, edzőinket. Mindezt persze veletek közösen!

Csapatverseny 2018.02.24

Az év első komoly megmérettetése. 3 fős csapatok, 5 fealadat... Kik viszik el a fődíjat?

Ismerjétek meg Hunyadi Katát

Az FMT Level I.-es képzésünkön résztvevő hallgatók bemutatását Katával folytatjuk.

Legnépszerűbbek második felvonás

A Thor legnépszerűbb embere díjra társaitokat a teljes közösségünk (mind az öt termünk) vendégei közül jelölhettétek két héten keresztül. Most bemutatjuk a 9, legtöbb ajánlást kapott kitüntetetett.

Spirit of Thor Zugló

Február 24-én Thor Gála, ahol átadjuk a Spirit díjakat. Ismerjétek meg a termünk jelöltjeit, akik várják szavazataitokat!

Bemutatkozik Győri Raymond

Raymond a futball világából érkezett a képzésre, így rendhagyóak a céljai is. Ismerjétek meg, hiszen alázatossága és meglátásai példamutatóak.

Szőke Krisztina bemutatkozik

Ismerjétek meg Krisztát, jelenlegi FMT tanítványunkat, akinek sosem elég a tanulásból, mindig új célokat tűz ki, mosolygós, sportos és eltökélt.

Ünnepi nyitva tartás

Közelednek az Ünnepek, lássuk hát miképpen tudtok edzeni ebben az időszakban.

Beavatott edző Zuglóban

A zuglói terem legújabb Beavatás edzőjét köszönthatjük Barbi személyében, aki már jópár éve benne van a Thor rendszer sűrűjében...

Ajándékutalvány

Új lehetőség arra, hogy meglepd azt, aki fontos számodra. Havi bérletet, vagy Beavatás programon való részvételt ajándékozhatsz, melyhez némi információ küldésével egy kiskönvyet és természetesen THOR kártyát adunk.

Interjú Faragó Zsanettel

Kedves, intelligens, céltudatos, mosolygós, ráadásul a Thor-ban edz. Ismerjétek meg zuglói vendégünket, Faragó Zsanettet!

Kérdőívek

Köszönjük, hogy a kérdőívünket kitöltöttétek, nagy segítség ez számunkra, s örömmel látjuk, hogy partnerek vagytok abban, hogy az információkkal segítsétek a közös építkezést. Most röviden összefoglaljuk, mik voltak a visszajelzések.

Bogi a fedélzeten

Zuglóban egy ismerős, ám mégis új arccal találkozhattok október 30.-a óta. Annak idején, 2015 tavaszán még Eszes Liliékkel végezte el az FMT Level I.-es képzésünket Balázs Bogi, akivel azóta is folyamatos és jó kapcsolatot ápoltunk. Ősszel pedig eljött az ideje, hogy hivatalosan is csatlakozzon végre a Thor családhoz.

THOR Kupa 2017

A szokásokhoz híven idén év végén is versenyt szervezünk, ahol kiderül, hogy ki lesz a Thor legfittebb embere 2017-ben. Mutasd meg, hogy mennyit fejlődtél, s mérd fel az erődet, gyúzd le saját magad! S ki tudja, ezzel talán mindenki mást is magad mögé utasítathatsz…

Felújítások - Finish

Nyáron kezdtük el a zuglói terem csinosítását, s mivel nem tehettúk meg azt, hogy hetekre bezárjunk, így szép lassan, természetesen néha viszonttagságok mellett, de a végéhez közeledünk.

Új belépőkártyák érkeztek

Megérkeztek új belépőkártyáink. Két típusú belépő is a kínálatban. A pultokban már be is tudjátok szerezni!

Ünnepi nyitvatartások

Idén október 23. és November 1. is hétköznapra esik. Mivel mindkettő munkaszüneti nap, így kicsit gondban voltunk, mi lehetne a legjobb megoldás, de úgy érezzük sikerült megtalálni. :)

Október 30.-tól Új Beavatás csoportok várnak

A szeptemberi kezdő csoportjaink igen hamar telítődtek, minden eddiginél népszerűbb volt a program, ami immáron lassan 5 évre tekint vissza. Idén utoljára indítunk Beavatás kurzust, így mielőbb jelentkezz, ha nem szeretnél várni 2018-ra.

Thor Paintball

Bátor vagy, tudod. Sok filmet láttál, sok játékot játszottál. De mikor megszólal a síp… Minden megváltozik, a figyelem beszűkül, a perifériás látásod elhomályosodik. Mint egy vadászkutya a cél felé indulsz. Az adrenalin megüti az agyad és szaladsz…

A közösségünk

Múlt héten kértünk titeket egy kérdőív formájában, hogy segítségetekkel megvizsgáljuk a rendszerünket, s visszajelzést kapjunk, mi az, ami számotokra fontos, illetve ami fontos lehet. Ezeket a gondolatokat, és az ezekhez kapcsolatos terveket foglaljuk össze.

Total Body Transformation

Új program a Thor Gym közreműködésével: Sinka Miléna életmód tanácsadó elméleti tanácsokkal, a Thor pedig edzésekkel segít, hogy életmódodban egy tartós változást eszközölj!

Az új edzőnk: Czunyi Kata

A hétvégén végződött FMT Level I.-es képzésen sikeresen vizsgázók közül a legjobbak számára egyből állásokat is ajánlottunk. Az Újbudán, Óbudán és Százhalombattán lévő termeinkbe is kerültek új edzők, valamint egy belvárosi terem is lecsapott az egyik frissen végzett hallgatónkra. A zuglói edzőtermünk új edzőjét mutatjuk be, aki jövő héten már debütál is az új BEAVATÁS csoportok indulásával.

Szeptemberben ismét Új Beavatás csoportok indulnak

Itt a lehetőség azok számára, akik eddig lecsúsztak, lusták voltak, nyaraltak, vagy egyszerűen, akik csak mostanra szánták rá magukat, hogy változtassanak az életükön. Egy minőségi, energikus, egészségesebb élet lehetősége vár, s csak rajtad áll, belépsz-e a kapun. Mi várunk!

Zuglói felújítás, part I.

Mint ahogy már beszámoltunk róla, a zuglói termünk felújítási munkálatai elindultak. A csinosításoknak nem csak esztétikai előnyei lesznek, hanem sokak örömére megoldódik jó pár olyan kérdés, ami már váratott magára egy ideje. Bízunk benne, hogy a változások előnyei az edzéskedvet is feldobják majd.

Elkezdődött...: Felújítás, változások

Örömmel tudatjuk, hogy a régóta esedékes felújítási munkálatokat elkezdik a termünkben. Ezzel nem csupán szebbek leszünk, de megszűnik az időjárás viszontagságainak való kiszolgáltatottság is. A munkálatok ideje alatt szíves türelmeteket kérjük, de ígérjük, hogy megéri!

Edző születik

VIII. FMT Level I.-es funkcionális edzőképzésünk a vége felé közelít. A tét az edzői póló és a dicsőség. Persze nem akármilyen kihívás, hogy a sikeres vizsgát követően a legjobb teljesítményt nyújtó edző már a következő héten fogadhatja vendégeit egyik termünkben. Ki lesz az, aki kiérdemli a bizalmat? Egyelőre ezt homály fedi, azonban Borbély Noémi elszántságával mindenképp versenyben van.

Wittmann Zsolt - Szakmai Konferencia

Augusztus 26-án, a Thor Gym-ben Szakmai Konferencia lesz, melyen az egyik előadó a Powerbuilder Training System alapítóját is hallhatjátok. De miről is lesz szó pontosan?

Élj a Hobbydnak!

Az FMT képzésen résztvevő edzőjelöltek bemutatását folytatjuk. Most Lencséné Juhász Rékát invitáltam beszélgetésre. Az időpont egyeztetés nem volt a legkönnyebb, hiszen az edzések és a tanulás mellett Réka igen fontos pozícióban van: A 4,5 hónapos kisfiával tölti napjai nagyobbik részét. Mindezek ellenére a hozzáállása, és tervei példamutatóak.

Keddi nyitvatartás

A Thor team tagjai kedden csapatépíteni mennek, ám ettől függetlenül úgy időzítettünk, hogy ne kelljen kihagyni az edzést!

8. FMT Edzőképzés a Nyáron

Nyáron ismét megrendezésre kerül Thor FMT Level1 képzésünk a nagy érdeklődésre való tekintettel.

BEAVATÁS

Mert a nyáron is kell a Beavatás!

Thor Power Kupa Május 13

A hagyományokhoz híven idén újra megrendezésre kerül a Thor Gym és PowerBuilder erőemelő háziversenye, a Thor Power Kupa!

THOR FMT LEVEL II. KETTLEBELL INSTRUCTOR KÉPZÉS

Június 10-én Level II képzés indul. Hogy miről is szól azt Tanos Bálint cikkjéből megtudhatjátok.

FMT Level2: SÚLYEMELŐ INSTRUCTOR képzés

Thor Gym FMT Level2 képzés A funkcionális edzések térhódítása pár éve érkezett el Magyarországra, így a frissen végzett hallgatók könnyen tudnak elhelyezkedni egy eddig kiaknázatlan szegmensben.

BIG3 SZEMINÁRIUM Május 27

Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

Nyár előtti Beavatás edzésprogram

Érezd magad te is jól a strandon! Nyitvatartás

Nyári Outdoor Jelentkezés

Bő egy hónappal ezelőtt kérdeztünk titeket először a nyári programokkal kapcsolatban. Sokan adtatok választ a kérdőívünkre, amelynek eredményét az edzői meetingen összesítettünk és átbeszéltünk. A preferenciák alapján pedig megalkottuk a nyári programok pontos menetrendjét. A jelentkezést megnyitjuk, jelentkezési határidő Április 16.

Plesó és a Hungarian Games

Siker és győzelem a hétvégén. Gratulálunk Tomikám a tökéletes szerepléshez. Olvassátok el élménybeszámolóját, egyenesen a győztes tollából:

PT második felvonás

Napok múlva vége a PT első sorozatának. Két hónappal ezelőtt kezdte Bácskai Kata első gyógytorna témájú szemináriumát. Azóta eltelt 3 alkalom, levontuk a tanulságokat és kitaláltuk a második felvonás menetrendjét. Következő PT for Athletes Április 8.

Vamos a La Playa

Tavalyi évben hatalmasat robbant a Thor-os Rafting program. Ezért megfogadtuk, hogy egy év múlva újra visszatérünk a témához. Idén színesítve a programot, lesz Rafting az újoncoknak, Rafting Pro a bevállalósoknak és Tengeri Kajaktúra a legkeményebbeknek. Olyan színes programot eszeltünk ki, hogy életünk legjobb nyara lesz az idei. Számítunk a véleményetekre mikor és hova menjünk???

BIG3 Szeminárium Április 8

Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

Sikeres vizsga = edzői állás

Nagy hajrával győzedelmeskedve  Zugló színeit képviselve, Bujáki Ricsi tanítványaként vágott bele a képzésbe. Mint ha meséből lépett volna ki, jött, látott és győzött. Telefonon értem el Mariannát: Tóth Marianna és a Garage Gym története.

Igen ide felvesznek, itt edző leszek

Következő történet a VII. FMT képzés sikeres vizsgát tevő hallgatójáról szól. Ékes bizonyíték: megtérül a befektetett energia, ha valaki szívét lelkét beleteszi álmai megvalósításába. Két nappal a vizsga után Takács Dániellel beszélgettünk.

Legcéltudatosabb út

Van mikor az embernek egy nagy levegőt véve egy nagy döntést kell meghoznia. Aztán az idő megválaszolja megérte-e. Nagy Lillának egy napja volt meghozni egy nagy döntést. Most mi a cikket olvasva eldönthetjük megérte-e…

Mobility szeminárium Április

Mindenkinek ki kell alakítania a saját bemelegítési és nyújtási protokollját a gyorsabb regeneráció, sérülésmentes sportolás és folyamatos fejlődés érdekében. Ennek kialakításához ad tudományos segítséget a Mobility szeminárium.

Tavasz- és nyárváró Beavatás

Hamarosan kilábalunk a sötét, hideg, latyakos téli napokból, át a napfényes tavaszba, újra kedvet kapunk kimozdulni, kirándulni, szórakozni, élni. Ugye hallottál róla, hogy a „beachbody” télen és tavasszal készül? Az edzésről se feledkezz meg, kezdj el időben készülni a nyárra. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagynod, nem érdemes tovább halogatnod. Február 27-én új Beavatás csoportokat indítunk!

FAQ- Gyakran ismételt kérdések

Rendszeresen érkeznek kérdések felénk a teremhasználat és a bérletekkel kapcsolatban. Most egy helyre összeszedtünk mindent. A jövőben bővítjük írásunkat az újonnan felmerülő kérdésekkel.

PT for Athletes III.- Alsó végtagok

,,Futásnál érzem a térdem….kicsit szúr, néha fáj…guggolásnál kattog…a bal lábam volt sérült, mégis a jobb lábamat érzem..” - legtöbbször ilyen és ehhez hasonló panaszokkal találkozunk. Ha a panaszok kialakulásának hátterét valamilyen orvosi vagy képalkotói diagnózis nem erősíti meg, akkor számos más oka is lehet az előfordulásoknak.

Mobility Március

Mindenkinek ki kell alakítania a saját bemelegítési és nyújtási protokollját a gyorsabb regeneráció, sérülésmentes sportolás és folyamatos fejlődés érdekében. Ennek kialakításához ad tudományos segítséget a Mobility szeminárium.

PT for Athletes IV.- Sérülések

Sérülést követően és a rehabilitációt megelőzően, legtöbbször a következő kérdésekkel találkozunk: Mikor leszek újra a régi?! Mikor kezdhetem el az edzést?! Normális, hogy még mindig fáj?! és még folytathatnánk a kérdéseket...

Nagy Nap

Február 25. nagybetűs ünnep a Thor Gym életében. Négy évvel ezelőtt nyílt első termünk Újbudán. Azóta rengeteg minden történt velünk, fejlődünk és egyre többen vagyunk. Büszkék lehetünk mindannyian, mert a Thor már nem csak egy edzőterem. Közösség, család, brand és meghatározó piaci szereplő a funkcionális edzés világában. Magyarországi egészséges életmód és szabadidő helyes eltöltésének éllovasa.

After Party

Hagyományokhoz híven minden beavatás vizsga után, kéthavonta összegyűlünk és közösen áldozunk a hedonizmus oltárán. De a mostani közös sörözés a születésnapunkkal esik egybe. Így a hagyományos beavatás sörözés új helyszínen és nagyobb csínandrattával lesz 25. szombaton.

Facebook

Az elmúlt időszakban többen jelezték, hogy nem látják a facebook posztjainkat és lemaradnak az újdonságokról, hírekről.

5 nap a rajtig - íme az összes versenyszám

A mai napi edzői meetingen a még kérdéses versenyszámokat is átbeszéltük és véglegesítettük. Bár már jó párat kipublikáltunk, most egy helyre összegyűjtöttük az összeset. Még egy hét áll rendelkezésre, használjátok ki az időt és készüljetek. Viszont legyetek résen. Több feladatban a szervezés és a gondolkodás lehet többet ér, mint a nyers erő…

Online Coaching

A Thor Functional Movement képzésünk második szintjén a célunk, hogy olyan szakembereknek segítsük a fejlődését, akik már rendelkeznek az edzői szakmához szükséges elméleti és gyakorlati alapokkal, de nem elégszenek meg ennyivel és lépést akarnak tartani a modern irányzatokkal, valamint szeretnék szakértelmüket mélyíteni azért, hogy vendégeiknek a legmagasabb minőséget biztosítsák.

Thor FMT - A siker útján

A hétvégén ért véget és sikeres vizsgákkal zárult a VII. Thor FMT Level 1 képzésünk. Az edzőjelöltek a két hónapos képzés alatt belátást nyertek a funkcionális edzés világába, a kurzus elvégzését követően a jelöltek alkalmassá váltak rá, hogy a jövőben alapjaiban változtassák meg vendégeik életmódját, életminőségét, egészségét és fittségét.

PhysioTherapy for Athletes

Bacskai Kata gyógytornász és a Thor Gym közösen új szemináriumot indít. Egy sérülésből visszatérni nagyon nehéz feladat, sok odafigyelést, tudatosságot és türelmet igényel. Ezért álmodtuk meg PhysioTherapy for Athletes szemináriumot, hogy mind a megelőzésben, mind a rehabilitációban segíteni tudjunk.

PT for Athletes II. - Vállak

Sokfunkciós testtájunkról lesz szó a második PhysioTherapy for Athletes szemináriumon. Az ember mióta két lábra állt, többek között, ezen testrészének köszönheti sikerességét. Ezért is fontos, hogy előre gondolkodjunk, odafigyeljünk és prevenciós módszereket tanuljunk. Ha már megtörtént baj, akkor a rehabilitáció kitanulása az első. Bacskai Kata Gyógytornász második szemináriuma a vállövet célozza

PT for Athletes I. - Core izmok

Bacskai Kata első szemináriuma a Core izmokat célozza meg. Ülő életmódunk miatt, nem akármilyen terhelésnek van kitéve ez a terület. Nem véletlenül kezdődik ezzel a szemináriumsorozat. Különleges öt óra lesz, melyben oktatás, ismeretterjesztés és gyakorlatok sorozatának megismerése áll a középpontban.

Márciusi BIG3 Szeminárium

Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

VII. Thor FMT Level I.

Immár 7. alkalommal indítjuk el alapképzésünket. Kezd el az évet velünk és használd ki a tavaszi szezonra felkészülni vágyó vendégeidnél a megszerzett tudást!

ÚT A SZAKMAI ELITBE avagy a THOR SZAKMAI ÉLETPÁLYA PROGRAM

Biztosan hallottál már a képzési rendszerünkről, nem csoda, hiszen minden csatornán igyekeztünk eljuttatni hozzád a THOR FMT-t, sokszor megjelent ilyen vagy olyan képpel egy csomó írással. Ami eddig elmaradt, az a rendszer átfogó bemutatás.

Beavatás, hogy az újévi fogadalmak ne csak egy hétig tartsanak

Garanciát vállalunk! Ha az újévi fogadalmadat nálunk kezded el és 2 hónap alatt nem jön meg a flow élmény, akkor visszafizetjük a bérleteid árát.* Új csoportjaink január 2. indulnak.

Fordított edzések...

Javában zajlik a fordított hét. Folyamatosan bővülő cikkünkben rövid visszaemlékezéseket olvashattok a résztvevőktől.

Thor Cup eredmények

Vasárnap tíz órakor Szakmai Vezetőnk, dr. Tanos Bálint megnyitotta a negyedik Thor Cup-ot. A szavaival élve, ez volt a legkeményebb és legmagasabb színvonalú verseny a Thor Cup történetében.

Plesó Tomi

Olvassátok el Plesó Tomi edzőnk versenybeszámolóját, a hónap eleji The Best Crossfighter Challenge RX Döntőjéről. Gratulálunk a remek szerepléshez!

Szolgálati közlemény

Hamarosan négy évesek leszünk, örülünk, hogy egyre többen és többen vagyunk. A 2017-es év sok újdonságot és fejlődést fog hozni. Már alig várjuk az Új évet. Kemény lesz, de azért csináljuk, hogy a Thor Gym még jobb és jobb legyen!

Fordított Hét

Akasztják a hóhért…

Versenykiírás

Ahogy ígértük, megszületett a pontos versenykiírás. Edzőink a múlt heti meetingen megegyeztek abban a négy versenyszámban, melyen el fog dőlni, hogy ki a legfittebb a Thor Gym-ben.

2016. Thor Cup

Ki lesz a Thor legerősebb embere? Merk Ádám megvédheti címét és egy újabb évre viselheti a címet! De te is lehetsz kihívó, ha vállalod, hogy átléped a határaidat.

Beavatottból edzőig

Nagy Réka meséli el tapasztalatát a Beavatásról, valamit hogyan is jutott el a jelentkezéstől az edzői posztig!

SÍELÉS 2017

Lassan itt a tél amikor a gyerekek minden reggel az ablakba ugranak, bízva abban, hogy mindent ellep a hó és iskola helyett apukájuk elviszi őket szánkózni. Nekünk felnőtteknek a téli sportok maradtak. Ezért is szervezünk a Thor családnak közös síelést.

Thor Beavatás: Következő Epizód

Október 24-én startol a következő epidód!

Nyitvatartás Október 31, November 1

Itt találhatjátok ünnepi nyitvatartásunkat!

Új CrossTraining edző - Madar Balázs

Egy kis részletes bemutatákozás a legújabb edzőnkről!

Egy igazi Thor-os szülinap - Bujáki Ricsi nagy napja

A hétfői napomat úgy terveztem, mint az összes többi hét első napját. Ugyan a születésnapom volt, de a köszöntésem már pénteken megtörtént a családom körében. Volt óriási meglepetés, és sok-sok szeretet. Szóval ez az egész eszembe sem jutott volna, ha nincs a közösségi háló, és időnként nem emlékeztet rá a telefonom pittyegése. Aztán ez a nap mégis örökre emlékezetes marad…

BIG 3

Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

Plesó Tomival beszélgettünk!

Elkaptuk Plesó Tamást, crossfit versenyzőt, a Thor Gym Zugló crosstraining edzőjét pár kérdés erejéig.

Megváltozott hétvégi nyitvatartás!

Kedves vendégeink! Nyitvatartási időnk változott kérünk Titeket ne hagyjátok figyelmen kívül!

Ünnepi nyitvatartás

Az ünnepi nyitvatartásunk a következő.

Thor edzői konferencia 2016

Először kerül megrendezésre Szakmai Konferenciánk, mely célja, hogy összehozza a szakma legkiválóbb edzőit. Gyere el te is és tedd le névjegyed az év legrangosabb szakmai találkozóján.

A zuglói csapat újra bevetésen

Július 9-én került meg rendezésre a 3. Impulzus Cross Challenge Körmenden.

Pünkösdi nyitvatartás

Ha úgy gondoltátok aktív pihenéssel töltenétek az ünnepeket várunk Titeket.

Thor FMT VI.

Miért gondolod, hogy a vendégeidnek elég a 3-5 éve megszerzett tudásod? - ha úgy gondolod, hogy többet érdemelnek és ezért képezned kell magad - ha úgy gondolod, hogy lemaradsz ha nem tanulsz - ha úgy gondolod, hogy egy igazi szakember nem engedheti meg magának az állandóságot, akkor itt a helyed.

Nyári Táborok

Egy kis vizes csapatépítés, hogy termen kívül is megismerjük egymást.

Salga Zsolt - Thor FMT level 1. Edző

Köszöntsétek nagy szeretettel legújabb edzőnket Salga Zsoltot! Az alábbiakban egy részletes interjút olvashattok, hogy megismerjétek őt!

SZÁMHÁBORÚ ÁPRILIS 23.

Az elmúlt hetekben a facebook csoportokban szavaztunk arról, hogy milyen program legyen az Athletic Body és UST csoportoknak. Ez alapján számháborút találtunk ki egy kisebb túrával, melynek programja:

Mi az a funkcionális edzés

Egyre több fitness teremben találkozhatunk a rejtélyes szóval: funkcionális tréning. Sokak számára azonban nem egyértelmű, mit is takar pontosan ez a megnevezés, így félnek kipróbálni ezt a fajta edzésmódszert. Szeretnénk eloszlatni a ködöt, amely a funkcionális tréninget körülveszi, hiszen igen hatékony óratípusokról van szó, melyek egy tudatos edzéstervből nem hiányozhatnak.

Mi a célod?

Célok nélkül eredmény sem lesz. Rövid írásunk a jellegzetes hibákra igyekszik felhívni a figyelmet.

THOR FMT

A szakmáról, a szakemberekről és általában a funkciónális edzés világáról...

A Beavatás titok

Akik érdeklődnek, arra kíváncsiak mitől tud többet ez a program. Akik kipróbálták, nem véletlenül ragaszkodnak. Azt azonban senki sem vitathatja, hogy a kurzus garantálja a sikert!

Kolláth Lili - A te edződ

Folytatjuk sorozatunkat, melyben az FMT képzésen végzett edzőkkel tekintünk vissza az elmúlt időszakra. Milyen hatással volt életükre az edzőképzés, illetve miképp tudják hasznosítani a megszerzett tudást?

Forging Elite Fitness

Új kezdő Cross training csoporotok indulnak, most tudsz csatlakozni az elithez

2016 Újdonságok, változások

Új év, új lendület. Igyekszünk a visszajelzéseitek alapján változtatni, és még szerethetőbbé tenni a környezetet.

Így születik a THOR GYM 2

Amikor először jártam a Füredi út 72-76 szám alatti ipari területen, bizony deja-vu érzés fogott el: a környék, és a helyszín hangulata nagyon hasonló ahhoz, amivel a 11.kerületben már sokan találkozhattunk, amikor a Thor-ba mentünk edzésre. Bár még tartott az építkezés, de már kivehető volt, hogy a THOR 2 arra hivatott, hogy a funkcionális edzőtermek fellegvára legyen.

THOR 2 – Megnyitó Március 14.-én!

Örömmel jelenthetjük be, hogy 2015.március 14.-én, szombaton megnyitja kapuit a THOR GYM 2! Várunk minden érdeklődőt szeretettel a Zuglói Füredi úton, ahol a tőlünk megszokott színvonalon, és arculattal, azonban új lendülettel megnyitjuk az új termünket.

KOVÁCS LACEE SZEMINÁRIUM - VÁLTOZÁS!!!

Itt a lehetőség, hogy a legjobbtól tanulj! Kovács Lacee egy egész napos szeminárium keretében megtisztel minket azzal, hogy megosztja tapasztalatait, étkezési, és felkészülési szokásait, illetve minden apró részletet, ami hozzásegítette, hogy Európa trónjára üljön.

Thor FMT Level II: Online Coaching

A Thor Functional Movement képzésünk második szintjén a célunk, hogy olyan szakembereknek segítsük a fejlődését, akik már rendelkeznek az edzői szakmához szükséges elméleti és gyakorlati alapokkal, de nem elégszenek meg ennyivel és lépést akarnak tartani a modern irányzatokkal, valamint szeretnék szakértelmüket mélyíteni azért, hogy vendégeiknek a legmagasabb minőséget biztosítsák.

Beavatás - edzők

Egészen vasárnapig homály fedte, hogy ki lesz az a két szakember, aki elkezdheti a Thor zuglói termében a Beavatás programot. Most megismerhetitek a két edzőt, akik hétfőn munkába álltak, és várnak titeket:

Új edző a fedélzeten

A Thor csapat új edzővel bővült: Bognár Viktor, az FMT képzésünk hallgatójáról van szó, akit Wittmann Zsolt - a képzésen mutatott teljesítményének köszönhetően kiválasztott PWB csapatába.

Novemberben új Beavatás csoportok indulnak

Immár majdnem három éves múltra tekint vissza a Beavatás programunk, melynek keretében eddig közel 500 ember kezdte el a munkát. Hogy miért ilyen sikeres a kurzus, és mit is takar valójában, arra adunk most választ.

FMT képzés – Edzőjelöltek 2.

Ezen a héten bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

FMT képzés – Edzőjelöltek 3.

Újabb interjút olvashattok a sorozatunkban, melyben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

FMT – Edzőjelöltek 4.

Folytatjuk a rovatot, melyben bemutatjuk a Thor FMT képzésre járó edzőjelölteket. Közülük kerül majd ki az a két tréner, akik a Thor Gym második, zuglói edzőtermében a szakmai munkát elindíthatják.

THOR FMT Level II.

A nagy sikerű THOR FMT képzést, ősztől továbbképzésnek megfelelő képzés-sorozattal egészítjük ki. Az első állomásra október 1o.-i hétvégén kerül sor.

THOR FMT IV

A következő képzés 2016. március elején indul, ha most lefoglalod a helyed akkor 25.000 Ft kedvezményt kapsz. Az akció 2015. szeptember 1.-ig érvényes

Brazilian Jiu-Jitsu

Március utolsó hetétől a Thor zuglói termébe költözött a brazil eredetű küzdősport

Első Beavatás vizsga

Hétvégén volt az első zuglói Beavatás vizsga, ahol a vendégeknek lehetőségük nyílt átlépni a középhaladó csoportba

THOR 2. – Edzések, óratípusok

Az elmúlt két év munkájával elértük azt, hogy a funkcionális edzések piacán a THOR GYM név garanciát jelent. Garanciát arra, hogy aki a vendégünk lesz, az nem csak egy edzőterembe járhat, és eszközhasználatra jogosult. Ennél sokkal többet kap: Olyan teljes körű, és sikeres programok közül választhat, amik által nem csak a folyamatos fejlődése és egészsége is garantált.

I. IUKL Budapest Open

A girjasport 2013-ban kezdte hódító útját hazánkban, és fejlődése azóta is töretlen. A kezdeti szárnypróbálgatások után mostanra ez a nagyszerű állóképességi sport is kezdi kitermelni a maga lelkes követőit, akik a szorgalmas gyakorlásnak köszönhetően egyre magasabb szintre jutnak.

Súlyemelő szeminárium vol. 2

Ha lemaradtál az első alkalomról, akkor sem kell agggódnod, hiszen most van lehetőséged biztosítani a helyed a következő következő szemináriumra. Bár ez a második előadás lesz, de ne félj segítünk bepótolni az első alkalmat. Mivel a bérletesek lefoglalták helyüket az egész sorozatra, ezért csak egy pár szabad helyet tudunk felajánlani. Itt az ideje átlépned a félelmeiden!!!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital