Hírek

2016 Újdonságok, változások

2015.12.30
Új év, új lendület. Igyekszünk a visszajelzéseitek alapján változtatni, és még szerethetőbbé tenni a környezetet.

Mint korábbi cikkünkben már említettük, a visszacsatolásokat nagyon komolyan vesszük, és nem csak marketingmondatnak használjuk azt, hogy igyekszünk mindent a vendégekért megtenni. Ennek bizonyságául folyamatosan tapasztalhatjátok a változásokat: Az utóbbi időben megoldódott a sokatok által említett szappanadagolók cseréje, illetve a tisztasági papírokat is mostmár már szisztémában szolgáltatjuk. Az öltözők levegőcseréjét is biztosítottuk, és még néhány apróságban változtattunk.

A két ünnep közötti időszakban az összes helyiség (zuhanyzók, öltözők, termek, és recepció) átfestése megtörtént.

A zuglói termet illetően a fűtést is sikerült normalizálni, bár itt sokat számít hogy az első téli szezonunk, így az épület sajátosságait is most tapasztalgatjuk.

Ám ha visszajelzéseknél tartunk, akkor sokan kérdeztétek, hogy a saját órákra vásárolt bérlet (Beavatás,Athletic Body, UST) mire jogosít fel titeket? Nos, a csoportos órákon való részvétel nyilvánvaló. Természetesen, ha időpont kapcsán néha nem tudtok a szokott csoporthoz járni, akkor azt bármikor, bármelyik csoportban tudjátok pótolni.

Ami pedig a legfontosabb, hogy a teremhasználatot korlátlanul biztosítja a bérletetek, vagyis gyakorlás céljából nyitvatartási időben szabadon használhatjátok a termet!

Ami pedig a változásokat illető utolsó fontos pont: UST edzések esetében Januártól az 5000 forintos edzői díjat a bérletvásárlással egyidőben, a pultban tudjátok rendezni. Ezzel is könnyítve, és gyorsítva az adminisztrációt, és egyszerűsítve az életeteket.

Köszönjük bizalmatokat, és várunk titeket továbbra is!

Boldog új esztendőt, és további eredményes fejlődést kíván a Thor Team!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital