Hírek

2016. Thor Cup

2016.11.16
Ki lesz a Thor legerősebb embere? Merk Ádám megvédheti címét és egy újabb évre viselheti a címet! De te is lehetsz kihívó, ha vállalod, hogy átléped a határaidat.

Számunkra nem tűnik oly távolinak, mikor a Thor Gym megszületését követő év végéhez közeledve az első házi bajnokságot kezdtük szervezni. Pedig azóta nem kevés változás történt az életünkben: Akkor még "csak" az alsó teremben edződött vendégeink versenyezhettetek, és egyetlen délelőtt leforgása alatt derült ki, hogy ki is a legjobb. Két évvel ezelőtti versenyen már jóval több indulóval büszkélkedhettünk. Persze ehhez kellett az is, hogy egy második szinttel bővült a terem, hiszen kinőttük az alsó teremrészt.

A tavalyi versenyen már nem is egynapos, hanem egész hétvégés versenyt rendeztünk. Ez annak köszönhető, hogy egyre nagyobb a Thor család, s már nem csupán egy teremből várjuk a résztvevőket, hanem a zuglói, battai illetve a kaposvári családtagokra is számítunk.

Ezt a hagyományt követve idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a THOR Cup. Idén is kétnapos küzdelemben mérhetik össze tudásukat a vállalkozó szelleműek. A második nap végén pedig kihirdetjük a győztest, ki 2018-ban büszkén viselheti THOR LEGERŐSEBB EMBERE címet!

A hétvége beosztása a következőképpen alakul:

December 10.-én szombaton a PWB kupán az erőé a főszerep. Itt a három fő gyakorlat alapján dől el, ki a legerősebb versenyző.

Másnap, December 11.-én vasárnap a THOR Kupán egy állóképességi verseny elé nézünk, ahol kiderül ki a legfittebb. Majd a nap zárásaként a dobogó legtetejére állhat THOR Legerősebb embere. 

A versenyszámok részletes kiírása és további részletek hamarosan a weboldalon, addig is jó edzést és eredményes felkészülést!

A THOR Kupa kiírása a következő:

Helyszín: Thor Gym Újbuda

Időpont: 2016.12.11. Vasárnap

Nevezési díj: 2000 Ft (A jelentkezés feltétele a részvételi díj befizetése. Személyesen a recepción vagy átutalással a 12011069-01492856-00100004 bankszámlára.)

Jelentkezési szándékotokat az info@thorgym.hu címre várjuk.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital