Hírek

A Beavatás titok

2015.11.03
Akik érdeklődnek, arra kíváncsiak mitől tud többet ez a program. Akik kipróbálták, nem véletlenül ragaszkodnak. Azt azonban senki sem vitathatja, hogy a kurzus garantálja a sikert!

Amennyiben követed a weboldalunkat, vagy a közösségi írásainkat, akkor már körvonalazódhatott az, hogy mit kínál a Beavatás program. Azonban azok számára, akik először találkoznak a kurzussal, röviden összefoglaljuk a lényeget:

A Beavatás egy szisztematikusan felépített, fokozatos fejlődést kínáló hosszútávú program. Ajánljuk azoknak, akik nem rendelkeznek tapasztalattal a funkcionális edzések világában, illetve akik most kezdenek el lépéseket tenni egy egészségesebb, fittebb életmód irányába. Ajánljuk azoknak is, akik edzésben vannak/voltak, de eddig kevésbé változatos tréningekre jártak. Hiszen hiába ápolsz közeli ismertséget a súlyzókkal, ha nem tudod megfelelőképpen használni a kettlebellt, a kötelet, vagy éppen a saját tested. Végezetül ajánljuk azoknak, akik autodidakta módon csöppentek a sportolás világába, és úgy érzik a technikájuk nem épp a legjobb, vagy csupán megrekedtek a fejlődésben.

A program lényege, hogy az alapoktól indulva megtanuld a tökéletes technikákat, minden lehetséges eszközhöz, annak érdekében, hogy a későbbiekben hatékonyan tudd a tudást kamatoztatni, valamint a sérülések is messzire elkerüljenek. Ezzel práhuzamosan történik a törzs izomzatának megerősítése, és az ülő életmódból fakadó tartáshibák, mobilitási problémák javítása. Innentől pedig egyre növekvő terheléssel eljuthatsz a haladó szintre, ahol változatos edzések garantálják azt, hogy ne szokj hozzá egy monoton terheléshez, és a fejlődésed folyamatos legyen.

Miért ezt az utat válaszd?

Egyrészt azért, mert kiemelkedő tudású szakemberek segítenek az úton, és tervezik az edzéseidet. Másrészt azért, mert kitűnő hangulatban edzhetsz egy felnőttek részére kialakított élményparkban.

Harmadrészt, mert legyőzheted saját korlátaidat, és kis idő múlva már teljesen új célokkal jössz majd!

Hogy mi az, amire képes lehetsz, mi az amit elérhetsz? Ezekre a kérdésekre a választ csak akkor kapod meg, ha végre belevágsz a közös kalandba!

Nem is találhatnánk megfelelőbb példát Nagy Rékánál, ha azt kéne bemutatnunk, hogy mi is a Beavatás program titka:

Mint korábbi bemutató cikkeiben már találkozhattatok vele, Réka a Beavatást megelőzően sok sportban kipróbálta magát. Akadt ami kifejezetten magával is ragadta, de végül itt találta meg azt, ami kiteljesíti az életét. A súlyzós edzések világát távolról ismerte csak, sőt vasgolyót sem fogott soha a kezében, mikor megérkezett a Thorba, és egyúttal első edzésére Tanos Bálinthoz.

Minden gyakorlatot az alapoktól kiindulva sajátított el, persze tudásvágya, és eltökéltsége már ekkor szembetűnő volt. Szép lassan, a sikeres beavatás vizsgát követően léphetett a középhaladó, majd a haladó szintre. A mai napig lelkiismeretesen, kihagyások nélkül jár, és követi a tervet. Erősebb, csinosabb, és fittebb, mint valaha. De ami igazán az átlag fölé emeli őt, az az hogy céltudatosan, megállíthatatlanul robog a céljai felé. Röpke két év alatt, így vált a mai napra a Thor Beavatás egyik edzőjévé is, és segít mostmár ő másokat bevezetni a funkcionális edzések rejtelmeibe. Ám ez csak egy cél volt a sok közül, mert van egy fontos tény, ami miatt példaként állítjuk mindannyiunk elé: Ez pedig nem más, mint az, hogy Réka ennyi idő alatt világbajnoki ezüstérmessé avanzsált!

Nem több, mint két év telt el azóta, hogy Réka megismerkedett a girjával a Beavatás első pár hetében. Idén nyáron pedig már kategóriájában a világ második legjobbjává lett.

Ezzel persze bizonyságot nyert a Beavatás hatékonysága, de az is hogy elszántsággal, és akaraterővel, igenis képesek vagyunk nagy eredményekre. Többre vagyunk hivatottak annál, mint azt sokan képzeljük magunkról!

Egyszerűen csak erőt kell venni, elindulni az úton, abban pedig biztos lehetsz, hogy edzőink segítségedre lesznek! Közös munkával pedig sikerül elérni a célokat, legyen az a fogyás, egy esztétikus külső, kirobbanó erő, vagy akár egy világbajnokság dobogója...

 

Ha kedvet kaptál, akkor várjuk jelentkezésed az info@thorgym.hu címen

Amennyiben az órarendet néznéd meg, akkor kattints IDE.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital