Hírek

A közösségünk

2017.09.06
Múlt héten kértünk titeket egy kérdőív formájában, hogy segítségetekkel megvizsgáljuk a rendszerünket, s visszajelzést kapjunk, mi az, ami számotokra fontos, illetve ami fontos lehet. Ezeket a gondolatokat, és az ezekhez kapcsolatos terveket foglaljuk össze.

A kiküldött kérdőívek kitöltését ezúton is köszönjük! Fontos számunkra, hogy képet kapjunk általatok mindarról, ami a termekkel kapcsolatos, hiszen mi egész nap itt vagyunk, s egy teljesen más szemszögből látunk mindent. Azonban a legfontosabb pillérei ti vagytok a Thornak, így az elsődleges, hogy az elégedettségetek megmaradjon, vagy épp növekedjen.

Örömmel olvastuk, hogy a szakmai értékeket szinte kivétel nélkül kiemeltétek. Ez talán a legfontosabb, hiszen a kezdetektől erre helyezzük a hangsúlyt, s ez a legfontosabb érték, melyet a piachoz szerettünk volna rendelni. Nem beszélve arról, hogy leginkább ez minősíti az edzőképzési rendszerünket. Jó érzés tudni, hogy jó kezekben vagytok, s ezt magatok is érzitek.

Ahogy már korábban beharangoztuk, ez a szakmai háttér, és szolgáltatás tovább fejlődik: Most szeptembertől Tanos Bálint szakmai vezető folyamatosan járja termeinket, ahol felügyeli edzőink munkáját. Ez ne tévesszen meg senkit: Bízunk edzőinkben, akikben - mint látjuk,- Ti is megbíztok. Azonban az edzések áttekintése a gyakorlatban sokkal nagyobb és dinamikusabb fejlődést hozhat, pláne egy hozzáértő külső megfigyelő által. De nem csak ez a cél: A rendszer része lesz, hogy egy egyedülálló kutatási stratégia, és edzésrendszer fejlesztésével sokkal precízebb és mérhető adatokat állítsunk csatasorba a fejlődésetek érdekében. Persze ezen a ponton nem áll meg a fejlesztés, de a további újításokról később olvashattok majd…

Térjünk át a többi pontra: A kapcsolt kiszolgáló szolgáltatásokról, a pultban titeket váró leányokról is pozitívan nyilatkoztatok. Az öltöző rendben tartásán folyamatosan dolgozunk, de látnotok kell, hogy a terem terheltsége igen speciális. Nyitva tartás előtt és után, valamint napközben van lehetőségünk karbantartani és takarítani. Mikor többségetek érkezik, az a legnagyobb forgalmú időszakra esik, s ekkor a folyamatos forgalom miatt lehetetlen fenntartani az ideális állapotokat, hiszen ezzel titeket zavarnánk, ami meglehetősen kellemetlen lenne. Tehát ez speciális kérdés és nagyban múlik rajtatok is: Sokat segíthettek, lényegében apró körültekintéssel, hogy társaitok is kényelmesen érezzék magukat. Persze mindig van, mit javítani, s rajta vagyunk, hogy az épület sajátosságait is a legjobban optimalizáljuk. Ami rajtunk múlik, megtesszük, az apróbb változtatási javaslatokat köszönjük, s sokat használni is fogunk a közeljövőben.

A teremben zajló felújítási munkálatok kapcsán több észrevétel is érkezett. Ezek közül volt olyan is, ami valószínű a mi hibánk, s nem megfelelőképpen lett kommunikálva: Többen is csalódottan jegyeztétek meg, hogy az üvegfal cseréje nem hozott változást a klímát illetően. Ezt nem is ígértük, s nem is ígérhettük. Pusztán azt, hogy ez az első lépés a probléma megoldása érdekében. Az üdvözítő, hogy esztétikai szempontból pozitív a megítélése, s a felújítások végére egyéb, gyakorlati szempontból is az lesz. Ehhez azonban a most zajló álmennyezet kiépítése is kelleni fog. E két változtatás közül az utóbbi lesz a lényegesebb, azonban a már lezajlott újítások nélkül önmagában mit sem érne. Várhatóan novemberre már érezni fogjátok az áldásos hatását.

A felújítások kapcsán még szükséges megemlíteni, hogy termeinkben áremelés történt szeptember elsejétől. Azonban a kellemetlenségek kiküszöbölése érdekében Zuglóban mindezt eltoljuk a munkálatok befejezéséig.

Ami az eszközparkot illeti: A szakmai team javaslataira az eszközök mennyiségi és minőségi ellenőrzése folyamatos. Szükség lesz a park bővítésére, azonban ez a felújítások után fog megtörténni. Hogy miért várunk vele? Mert a terem nem csak szépül, hanem bővül is. A felhúzott fólia mögötti rész meglepetéseket tartogat, s nem csak plusz terület, hanem eszközök is érkeznek nemsokára.

Fontos megemlíteni, hogy kéréseiteket és kérdéseiteket nem csupán kérdőív esetén várjuk. Ha bármilyen probléma felmerül, akkor – ahogyan eddig is – rugalmasan, készséggel állunk rendelkezésetekre. Keressetek minket az info@thorgym.hu címen, vagy telefonos elérhetőségünkön.

Az Outdoor programötleteket továbbítottuk a részleg felelősének, van köztük néhány izgalmas javaslat… Azonban nem is oly sokára újra összegyűlik a Thor színe-java, s szeptember utolsó napjaiban egy Paintball keretén belül megharcolhattok a legjobb csapat címért. Persze ehhez az edzői brigádnak is lesz pár szava. Kösse fel a gatyót, aki szeretné legyőzni őket!

Képzéseinket illetően pedig éppen aktuális a Mobility szemináriumi jelentkezés, mely iránt a legtöbben érdeklődtetek. Edzőképzéseink kapcsán pedig a legfrissebb edzőink már munkába is álltak. Jeleztétek néhányan, hogy lenne kedvetek az ő nyomdokaikba lépni: A januári képzésen erre máris lehetőségetek nyílik. Szép és nemes kihívás!

Még egyszer köszönjük a válaszokat, s a segítségeteket! A most induló Beavatás program kezdő csoportjainak tagjait pedig fogadjátok olyan szeretettel, ahogy annak idején titeket is fogadtak társaitok. Amint beavatottakká válnak, jön is a lehetőség hogy együtt sörözzetek, és megismerjétek őket is, hiszen az egyesületünk  bővült. Így még többen mehetünk és formálhatjuk egymást mindenki épülésére!

Továbbra is veletek, értetek!

Thor Team

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital