Hírek

Az év szakmai partnere

2018.03.01
Immáron 5 éve, hogy megnyitotta kapuját az első Thor Gym, s van egy partnerünk, aki az első pillanatok óta mellettünk áll. A gördülékeny és minden szempontból kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat az All You Can Move csapatával elsősorban Kramerovics Barbarának köszönhető. Vele beszélgettünk a Gála után.

 

Szia Barbi!

Először is engedd meg, hogy ismét megköszönjem az elmúlt 5 év közös munkáját! Mondanál pár szót az elmúlt hét eseményéről?

Szia!

Igen, szívesen. Végre eljött a szombat, amire már sokan vártunk. Több szempontból volt izgalmas a február 24-e. Egyrészt mert egy kiemelkedően eredményes sportközpont gálát szervezett, másrészt mert ez volt az első ilyen nagyszabású sportrendezvény a funkcionális edzés tematikája köré építve.

Nem titok, hogy a Thor Gym-mel a nyitás óta együtt dolgozunk, és elfogultság nélkül kijelenthetem, hogy hatalmas eredményt értetek el a szakmán belül, lépésről lépésre, koncepcionáltan építettétek fel a hálózatot. Ezzel a szellemiséggel, a tehetséges emberekkel tud azonosulni az All You Can Move, illetve szívesen áll egy olyan csapat mellé, akik megbecsüléssel es örömmel fogadják nap, mint nap sportolni vágyó Klubtagjainkat.

Mint támogató is szerepet vállaltatok a Gála megrendezésében, ami egy ekkora-, s ilyen tudatos vállalkozás esetében felelősségteljes döntés.

Úgy gondoltuk, hogy szívesen támogatunk egy olyan Partnert, akik gyorsan és dinamikusan követik a piac változásait, és az AYCM Klubtagokat is magas minőségben és szolgáltatási színvonalon szolgálják ki, törekszenek a folyamatos bővülésre az ország számos pontján. Főképp ezen szempontokat mérlegelve döntöttünk úgy, hogy szívesen részt veszünk a gálán, elsősorban vendégként, másodsorban támogatóként és együtt osztozunk a díjazottak örömében.

Miképpen tekintesz vissza a Gálára?

A helyszínválasztás sok szempontból is különleges volt, egyszerre volt elegáns, trendi, előkelő és hangulatos, ahogy a Kopaszi gátat két oldalról a Duna öleli, pazar kilátást nyújtva. Belépve az ajtón csillogó szemű emberek, kedélyes társaságok és kiváló hangulat fogadott minden érkezőt, leendő győztest. Ez az este valóban az ünneplésről szólt. Erőteljes hangeffektek, minőségi ceremóniamester, izgatott vezetőség várt arra, hogy sok vendégét, dolgozóját kiemelje, megjutalmazza, elismerje. Egy végtelenül lendületes díjátadó után a Thor Gym szakmai különdíjjal jutalmazta az All You Can Move-ot, amiért ezúton is hálásak vagyunk, hogy megerősítést kaphattunk ismét munkánk minőségére. Nagyszerű, hogy együtt örülhettünk veletek az elmúlt 5 évetek sikereinek, s bízunk benne, hogy a jövőben még több elégedett Klubtagot tudhattok majd magatokénak.

Köszönöm a rám szánt időt, s bízunk abban, hogy hamarosan valami újabb nagyszabású projekten dolgozhatunk együtt...

 

 

Amennyiben érdekel a nálunk megtalálható Beavatás program, úgy kattints az alábbi linkek egyikére:

ÚJBUDA

ANGYALFÖLD

ZUGLÓ

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital