Hírek

Az új edzőnk: Czunyi Kata

2017.08.30
A hétvégén végződött FMT Level I.-es képzésen sikeresen vizsgázók közül a legjobbak számára egyből állásokat is ajánlottunk. Az Újbudán, Óbudán és Százhalombattán lévő termeinkbe is kerültek új edzők, valamint egy belvárosi terem is lecsapott az egyik frissen végzett hallgatónkra. A zuglói edzőtermünk új edzőjét mutatjuk be, aki jövő héten már debütál is az új BEAVATÁS csoportok indulásával.

Katát már bemutattuk nektek korábban az edzőjelöltek sorozat keretein belül. Ha újra olvasnál róla, akkor kattints IDE korábbi írásunkhoz.

Most nem is írnánk vele kapcsolatban semmit… Na jó, azért pár sort mégiscsak megér a története, mely éppen fordulóponthoz érkezett. Nem szívesen térnék rá a bemutatásra, hiszen azt már ezen a ponton úgyis elintéztétek egy kattintással. Inkább elmesélnék egy személyes történetet:

Amikor először beszélgettünk az edzőképzés kapcsán, akkor Kata örömmel újságolta, hogy éppen akkor helyezkedett el egy multinacionális cégnél. Örült a lehetőségnek, mely ugye anyagi biztonságot is jelentett. Ráadásul a munkaerőpiacot ismerve egy frissen, külföldről hazaköltözött lány számára nagy dolog egy ilyen kedvező lehetőség. Mikor megkérdeztem, hogy ott képzeli-e el a jövőjét, akkor eltűnődött, sok-sok pillanat eltelt, míg nem érkezett válasz. Akármilyen rejtély is ez a lány, s megfejthetetlen, hogy a hatalmas mosoly mögött milyen gondolatok húzódnak meg, ekkor a vak is láthatta a szemeiben a dilemmát: Egyrészt adott egy biztos és jó állás, mely érték a mai világban. Másrészt ott motoszkál a gondolat, hogy egy pörgős, életrevaló, izgága és energikus személyiség számára mennyire lélekölő egy irodába zárva, a számítógép előtt eltölteni a napokat, miközben másra vágyik.

Míg ezt felmértem, lassan megérkezett a válasz: Az álmom az, hogy egy külön kis „szigeten” dolgozhassak, ahol nyugalom van, s egy saját világ. Akár egy saját edzőterem, ahol azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Ez pedig nem más, mint a sport, az edzősködés, mások segítése, és életek megváltoztatása, javítása.

Elérkezett a vizsga napja, s Kata egy kiemelkedően jó irásbeli teljesítményt követően tudta le a gyakorlati részt. Nagyszerű eredménnyel nem is volt kérdés, hogy egyike lesz azoknak, akik lehetőséget kapnak arra, hogy vendégeinket kalauzolják a funkcionális edzések világában.

Hogy miért meséltem el mindezt: Mert jó érzés, hogy tudunk olyan alternatívát mutatni, mely versenybe száll egy multicég által kínált perspektívával. Jó érzés, hogy valaki kicsit általunk is – nomeg a nagyszerű teljesítménynek és felkészültségnek köszönhetően – közelebb kerül ahhoz, ami az álmai munkája, amiben ki tud teljesedni, ami az élete.

Hajrá Kata! Hétfőtől várnak a Beavatásra érkezők! Akik számára jó hír, hogy egy lehengerlő személyiséggel, egy felkészült edzővel és egy bohókás, vidám lánnyal vághatnak bele a programba!

Amennyiben kedvet kaptál, akkor ITT bővebben tájékozódhatsz a Funkcionális Edzőképzési lehetőséggel kapcsolatban.

Abban az esetben pedig, ha a Beavatás csoportokhoz csatlakoznál, az Órarendünkből válaszd ki a számodra kedvező időpontot.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital