Hírek

Beavatás - edzők

2015.04.01
Egészen vasárnapig homály fedte, hogy ki lesz az a két szakember, aki elkezdheti a Thor zuglói termében a Beavatás programot. Most megismerhetitek a két edzőt, akik hétfőn munkába álltak, és várnak titeket:

Mivel a z első zuglói beavatás csoportok hétfőtől indultak, ezért hatványozott volt az izgalom a vasárnapi Thor FMT vizsgán.

Ugyanis a most végzett hallgatók közül választottuk ki azt a két edzőt, aki a több, mint két éve, Tanos Bálint által elindított programot az új termünkben folytathatják.

A léc nagyon magasan volt, hiszen az előző képzés edzői remek teljesítményt nyújtottak, és azóta sikeresen tevékenykednek a csoportjaikkal. Ráadásul a Thor név kötelez: Az alapok megtanítása, a vendégek felügyelete óriási figyelmet kíván. Nem beszélve arról, hogy a program elején sajátítjátok el a technikai részeket, és a mozgásmintákat. Célunk, hogy ezáltal hosszútávon minimalizáljuk a sérülések lehetőségét, és maximalizáljuk a fejlődéseteket. Ehhez pedig olyan edzők kellenek, akik ezt a filozófiát méltóképp tudják képviselni.

A vizsgán több remek eredmény is született, ám a számok jelzik a nagy elvárásokat: 15-en kezdték el a képzést, és a végén mindössze hatan tettek sikeres vizsgát.

Közülük a legjobb eredményt Kolláth Lili, és Bujdosó Ádám produkálta, így ők kezdhettek hétfőn a csoportokkal.

Lili és Ádám is nyilatkozott korábban. ahol bemutatkoztak. Mindkettejükkel való interjú alatt sugárzott belőlük a lelkesedés, ami meg is hozta az eredményt. Megszerezték a hőn áhitott piros pólót!

A képzésen sikeres vizsgát tett Bognár Viktor is, akit már két hete Wittmann Zsolt kiválasztott a Powerbuilder csapat zuglói edzőjének. Persze ennek alapfeltétele volt, hogy a vizsga sikerüljön.

Gratulálunk srácok, üdv a csapatban, és persze jó munkát!

Az edzőkkel készített interjúkat itt találjátok:

Kolláth Lili bemutatkozása

Bujdosó Ádám bemutatkozása

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital