Hírek

Beavatás, hogy az újévi fogadalmak ne csak egy hétig tartsanak

2016.12.01
Garanciát vállalunk! Ha az újévi fogadalmadat nálunk kezded el és 2 hónap alatt nem jön meg a flow élmény, akkor visszafizetjük a bérleteid árát.* Új csoportjaink január 2. indulnak.

  A Beavatás egy általunk kidolgozott speciális program, ahol az erő-állóképességi edzések leghatékonyabb gyakorlatait, és leghasznosabb eszközeit szedtük össze annak érdekében, hogy a lehető legváltozatosabb edzést tudjuk biztosítani számodra.

    Az első alkalom magába foglal egy állapotfelmérést. Itt iderül, hogy mik a gyenge pontok, mikre érdemes figyelni, illetve hogy ki-milyen egyéni célokkal vág bele a közös munkába. Az edző elsődleges célja kiszűrni az akkut problémákat és szükséges esetén orvoshoz küldeni.

   Ezt követően az alapok megteremtése következik, ami párhuzamosan két szálon fut: A törzs izomzatának megerősítése az első célunk, valamint az ülőmunkából fakadó tartáshibák, mobilitási problémák helyrehozatala.

   Ezzel egyidejűleg pedig bevezetünk az eszközeink helyes használatának technikai hátterébe. Hiszen a megfelelőképp elvégzett gyakorlatok nem csupán a sérülésektől kímélnek majd meg, hanem az edzések hatékonyságát is fokozzák.

    A 8 hetes kurzust vizsgával zárjuk, aminek a teljesítését követően jöhet a következő lépcsőfok. 

    Az Athletic Body középhaladó edzésein a Beavatáson már elsajátított tudásra alapozva jöhetnek az összetettebb gyakorlatok, ahol a megfelelő technikai ismereteknek köszönhetően már igazán komoly súlyokkal dolgozhatsz, illetve az állóképesség fejlesztése is új dimenziókba repít majd.

     Amennyiben ezt a 8 hetet is sikerrel teljesíted, után jöhet a haladó szint, ahol több alternatívát is biztosítunk:

    UST - Itt már személyre szabott, fokozatos progresszióval haladhatsz a céljaid felé. Ezek az edzések 8 - 12 hetes periódusokra bontva biztosítják számodra a változatosságot, valamint azt is hogy a szervezeted ne tudjon hozzászokni egy bizonyos terheléshez, hanem folyamatosan új oldalról támadva az idegrendszert ösztönözzük fejlődésre. 

    CrossFit – Napjaink egyik legnépszerűbb irányzata, amely ötvözi a különböző erényeket: egy crossfitternek mindenben kiemelkedőt kell nyújtania: erőben, állóképességben, gyorsaságban, egyensúlyérzékben egyaránt. Nem mellesleg ezek mellékhatásaképp egy irigylésreméltóan esztétikus külsőt kapunk. 

    PowerBuilderTrainingSystem – A kurzus, mely az erőgyakorlatok szentháromságára, azaz a guggolás-fekvenyomás-elemelés gyakorlatokra helyezi a fő hangsúlyt. Cél, hogy minél erősebbé, és stabilabbá varázsold a tested. Ezek egyik fő feltétele, hogy a mobilitás is rendben legyen, s ehhez minden segítséget meg is kapsz a szakemberektől. 

     Amennyiben egyik útat sem érzed sajátodnak, akkor a 16 hét során elsajátított tudásanyag birtokában már képes leszel saját magadnak összeállítani az edzéstervedet és új célok felé haladni.

     Láthatod, hogy a program fokozatosan nyújt egyre nagyobb terhelést, biztosítva azt, hogy tényleg a minőségi változáson, és dinamikus fejlődésen legyen a hangsúly. A legfontosabb, hogy a mozgás valóban az életed részévé váljon, és segítsen egy életminőség-javulásban.

     Sokan esnek abba a hibába, hogy autodidakta módon kezdenek edzeni, illetve abba, hogy hirtelen, mindenféle alap nélkül túl nagy terhelésnek teszik ki a testüket, ami sérüléshez, vagy kiégéshez vezet.

     Itt ettől nem kell tartanod, hiszen felkészült, és kiemelkedő tudású edzők biztosítják számodra az alapokat, illetve a fokozatosságot egyaránt. 

Még bővebben tudsz Beavatás csoportunkról olvasni ITT. Ezenfelül nézzétek meg órarendünket. Jelentkezéseteket pedig az info@thorgym.hu címen (tárgy mezőbe írjátok Beavatás 2017) vagy telefonon, a 06-70-612-88-29 számon várjuk.  

 

*Ajánlatunk csak abban az esetben érvényes, ha minden edzésen részt veszel.

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital