Hírek

Beavatottból edzőig

2016.10.17
Nagy Réka meséli el tapasztalatát a Beavatásról, valamit hogyan is jutott el a jelentkezéstől az edzői posztig!

Sziasztok, Nagy Réka vagyok a Thor Gym funkcionális edzője.

Biztosan meglepődtetek, hogy a Beavatás linkre kattintva ezt olvassátok, de mindjárt meglátjátok, hogy nem véletlen, hogy én fogadlak benneteket.

Azt gondolnátok, hogy egész életemben a funkcionális edzéssel foglalkoztam, de ez nem így van. Éveken keresztül ültem egy irodában ugyan úgy, mint ti. Nap végén fáradtan mikor hazaértem kerestem a kifogásokat arra, hogy ellóghassam az edzést.

Nagyjából négy évvel ezelőtt megláttam a Thor Gym hirdetését és azt gondoltam mit veszíthetek, ha elmegyek a Beavatásra. Mondanom sem kell, ez a gondolat gyökeresen megváltoztatta az életem. Rettegtem attól, hogy itt is egy „gyúros” egysíkú, rossz hangulatú edzésen kell majd részt vennem, de már amikor beléptem a terembe éreztem ez más lesz. Az edző, akivel mai napig dolgozom az első alkalomtól fogva minden mozdulatunkra ügyelt és végig segített bennünket a tanulási folyamatokon. Mindezt úgy, hogy bármilyen témában támogatott bennünket egy nehezebb napon.

A társaság hasonló beállítottságú emberekből állt, mint amilyen én is voltam. Mára igazi bajtársakká, barátokká kovácsolódtunk. A csapatunk teljesen vegyes. Van, akivel csak ritkábban találkozunk, mert külföldön dolgozik, de amikor lehetősége nyílik rá és itthon van, lejön hozzánk nosztalgiázni. A társaság nagy része mai napig heti kétszer edz együtt. Én teljesen beleszerettem a közegbe és a mozgásformába, amit a Thor Gymben elsajátíthatsz. Az idő előrehaladtával Girja sport versenyző lettem és sikerült világbajnoki címet is szereznem, illetve elvégeztem a legnívósabb hazai funkcionális edző képzést a Thor FMT-t.

 A cél, hogy megszeresd a sportolást és jó érzés töltsön el, amikor lemész a terembe és még jobb, amikor edzés után hazafele tartasz. Meglátod a mozgás pozitív hatással lesz az életed minden területére. Ha jelentkezel, az Október 24-én induló Beavatásra garantáljuk neked, hogy új dimenziókat nyitunk meg számodra az edzés terén.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital