Hírek

Beszélgetés Becher Kristof edzőnkkel

2018.03.26
A héten minden nap találkozhattok egy edzőnkkel, akik a páratlan Thor közösségről, az outdoor programokkal kapcsolatos élményekről és tervekről nyilatkoznak. No és persze a közelgő raftingról...

Szia Kristof! Mit érzel,mi a legfontosabb kapocs a tanítványaiddal?

 

Elsősorban természetesen az edzés! Az, hogy hetente több alkalommal találkozunk, már van, akivel lassan 2 éve. Több vendéggel más és más: Van, akivel végignyomtunk 1-1 Spartant van, akivel együtt sikerült leadni pár kilót, van, aki sérülés után tért vissza és onnan kezdtük újból felépíteni.

Persze ezek mellett elévülhetetlenek a közösségi programjainkon megélt élmények, melyek egyértelműen összekovácsolják a csapatot, azok az élményeik csak a mieink!

 

Mi az, amit a csapatodnak köszönhetsz?

Ha sikeresen megtanulnak egy-egy új gyakorlatot, eredményesen vesznek egy-egy akadályt, fejlődnek akkor nekem ez hatalmas öröm, ami lehet, hogy nem látszik mindig, de ez hajt előre!  Sokszor nem is sejtik, hogy mekkora motivációt jelentenek számomra.

Sokszor egyéni kihívásokkal találkozunk, amiket meg kell oldani. Van, ami elsőre nehéz feladatnak tűnik, de végül megoldjuk. Ahogy én hajtom őket edzésen, legalább annyira hajtanak engem is, hogy állandó fejlődésre sarkalljam magam.

 

Emberileg is tudsz kötődni, vagy ez csak a szakmáról szól?

Sok vendéggel már baráti kapcsolatban is vagyok, legalábbis úgy érzem.

Beszélgetünk, tudunk egymásról és megbízunk egymásban!

 

Miképp értékeled,mi a véleményed a közösségépítésről?

Az előző válaszokból valószínűleg sejthető, hogy a közösségi programok, amik által még jobban megismerjük egymást. Nem csak a teremben töltünk együtt időt, hanem a Thor falain kívül is. Ez pedig pótolhatatlan minden szempontból. Ettől is több a Thor, mint egy edzőterem.

 

Melyik a legjobb közösségi program?

Nincs legjobb, a paintballnak ugyanúgy megvan a varázsa, mint a raftingnak, nyilván egy „ottalvós bulinak” megvannak a maga előnyei.

 

Tavaly nagyon élvezted a raftingot, milyen élményeid maradtak meg?

Pár óra vezetés, gyönyörű táj, Feriék beborulnak az első pár méteren. A jókedv, ami nem csak az estéket jellemezte. Elég szuper kirándulás volt!

Csapatként élhettük meg az ott szerzett élményeket.

Feledhetetlen apró, ám vidám pillanatokat éltünk át, például, amikor a pároknál a kedves egymásnak adott instrukciók: balraaa evezz!!!! A másik balraa!!

Természetesen várom már az idei élményeket is! Most Bovec lesz a nyerő. A kollegáktól sok jót hallottam a helyszínről, szerintem még jobb lesz mint a tavalyi Salza, hiszen jobban összeért a csapatunk. Valószínűleg a Spergel-Szentes-Becher Team megy együtt. Ha így lesz akkor idén még nagyobbat fog szólni a történet!

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital