Hírek

Beszélgetés Spergel Danival

2018.03.28
A héten minden nap találkozhattok egy edzőnkkel, akik a páratlan Thor közösségről, az outdoor programokkal kapcsolatos élményekről és tervekről nyilatkoznak.

Szia Dani! Rendhagyó történet a tiéd, hiszen sokáig edzettként jártál a Thorba, ma már azonban Te kínzod a vendégeidet. Ráadásul ezek mellett a saját edzéseidet sem hanyagolod. Így hitelesebben tudod megítélni, mi az, amit különleges kapocsnak érzel, hiszen mindkét oldalt megélted/megéled?

A legfontosabb kapocs, hogy ugyanazzal a céllal vagyunk lent a teremben, hogy amit kitűzünk maguknak célt, azt elérjük. Együtt dolgozunk ezért, csapatként.

 

Akkor szimplán a szakmáról szól a dolog?

Szerencsém van, mert minden csoportomban egy jó, összetartó csapat van. A termen belül és kívül is egy remek társaság, akikkel szívesen tölti az ember az idejét. Így persze óhatatlanul is kialakulnak személyes szálak. Ebben a közösségépítés minden szempontból segít. Motiváltabb az ember, ha jó társaságban tud edzeni, kevésbé hagy ki edzést, ha tudja, hogy a többiek számítanak rá. Így nem idegenekkel edz az ember, hanem barátokkal, és ezek a barátságok egy idő után a termen is túlmutatnak. 

 

Mitől más a Thor, mitől több szerinted egy edzőteremnél?

Szakmai részről próbálunk mindig az élen járni, folyamatosan lépést tartani a legújabb kutatásokkal és edzésmódszerekkel, folyton képezve magunkat. Ez rendkívül fontos, hogy a vendégek a lehető legszínvonalasabb edzést kapják tőlünk. Azonban ennél a Thor még több, mivel nem csak az edzést kapják, hanem különböző csapatépítő, szabadidős programokat is, ahol egy nagyszerű közösség részesei lehetnek.

 

Melyik a kedvenced?

Nehéz rangsorolni a programokat, mert mindegyiknek meg van a maga hangulata. Én nagyon szeretem az beülős estéket a beavatás és athletic body vizsgák után, és a paintball is mindig nagyon izgalmas szokott lenni. Ha ki kéne egyet emelni, akkor szerintem az nekem is a rafting lenne. Ez már egy kicsit hosszabb program, de itt ténylegesen ki tudunk szakadni a hétköznapokból, és eltölteni közösen egy hosszúhétvégét. Nem beszélve a sok izgalomról menet közben.

 

Mik a tapasztalataid, emlékeid?

Már kétszer voltam Bovecben a Thorral, és csak jó dolgokat tudok mondani. A rafting és a canyoning is rendkívül izgalmas, és mindenkinek érdemes legalább egyszer kipróbálni őket, de nem csak ennyiből áll az út. Tavaly túráztunk vízesésekhez, valamint világháborús erődítményekhez is a völgyben. Nagyon jó élmeny kint lenni a természetben, főleg egy olyan gyönyörű helyen, mint Bovec. A folyó izgalmas, de biztonságos, a canyoning során pedig mindenki bátorsága szerint feszegetheti a határokat.

 

Van esetleg megmaradt storyd is?

Tavaly hosszúra nyúlt ez egyik délutáni túra, és már sötétedett, mire jöttünk le a hegyről, valamint pár ember el is kóborolt a csoporttól, és a szállás egész messze volt gyalog. Szerencsére tudtunk segítséget hívni, így Ákos (Fülöp Ákos) egy mentőakció keretein belül az egyik kisbusszal értünk jött. Végül mindenki megkerült és még időben vissza értünk a grill-vacsorára.

 

Nemsokára akkor itt a lehetőség ismét emlékeket gyarapítani.

Nagyon várom az idei raftingot. Remélem most Montenegróba is eljutunk, nagyon kíváncsi vagyok, ott milyen a folyó, valamint a tájról is csak jókat hallottam. Bízom benne, hogy összejön egy jó csapat Bovecre és Montenegróra is, és izgalmas nyarunk lesz!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital