Hírek

Egy igazi Thor-os szülinap - Bujáki Ricsi nagy napja

2016.09.21
A hétfői napomat úgy terveztem, mint az összes többi hét első napját. Ugyan a születésnapom volt, de a köszöntésem már pénteken megtörtént a családom körében. Volt óriási meglepetés, és sok-sok szeretet. Szóval ez az egész eszembe sem jutott volna, ha nincs a közösségi háló, és időnként nem emlékeztet rá a telefonom pittyegése. Aztán ez a nap mégis örökre emlékezetes marad…

Szóval egy átlagos hétfői reggel indult, leszámítva, hogy egy kellemetlen orvosi vizsgálaton kellet átesnem délelőtt. Ezért fontolgattam, hogy inkább be sem jövök délután edzést tartani (jó, hogy nem így tettem). Ám győzött a kötelességtudat, és hogy minden nap tudom: Számítanak rám.

Aztán az edzéseken felfigyeltem arra, hogy az este 8-as csoport tagjai egyre többen érkeznek korábban: „Mi van, ma senkinek nem jó a 8 óra?”- gondoltam magamban. Ráadásul senki nem jelezte, hogy korábban jönne, így még puffogtam is egy sort: „Remek… Vége a rendnek, kezdődik a kavarodás, aminek idejében véget kell vessek.
Az óramutató már jelezte, hogy ideje kezdeni a nap utolsó edzését, de alig lézengtek az egyébként 10-14 fős csoportból indulásra készen. Mindössze 4 lelkes tanítvány állt elém, így nekik kezdtem kiosztani a feladatokat. De hirtelen sötétségbe borult az egész terem, ami természetes reflexreakciót váltott ki belőlem: „ki a fene kapcsolgatja a villanyt!???”
Ekkor az ajtón beözönlött 40 ember, teli torokból a „boldogszülinapot” énekelve. Az én tanítványaim voltak azok, egytől-egyig fülig vigyorral.

Csak álltam, ledermedve, sokkot kapva. Szóhoz sem jutottam a meglepetéstől. Persze akik ismernek, azt is észrevehették, hogy teljesen megilletődve és meghatottan álldogáltam.
Más termekből, edző kollégák is tiszteletüket tették, így Buk Tibi és Tóth Gábor barátaim. Zavaromban, a meghatódottság közepette körbepuszilgattam mindenkit, majd a kölyökpezsgő mellé, ettünk tortát is, amik laktózmentes édességek voltak. - milyen figyelmesek. J
De a lényeg persze a sorok között keresendő:
Elmondhatatlanul jól esett azt érezni, hogy tényleg ily sokan szeretnek, és visszaigazolást kapni azt illetően, hogy amit napról-napra csinálok/csinálunk, az igenis értékes.

Az egyik tanítványom ezt írta az esemény után:


„Azért gyűltünk ma ennyien össze es ünnepeltünk téged, mert nagy hatással vagy az életünkre és nagyon sokat adsz nekünk. Vannak, akik jóval régebb óta járnak hozzád, mint én, de én is elmondhatom, hogy megváltozott az életem és elhivatott lettem egy mozgásforma, egy edzőterem és egy edző iránt! Nincs (általában) pardon, amikor menni kell, akkor menni kell, mert edzés van! A csapat és a fejlődés mindent felülír! Köszönöm ezt, köszönöm, hogy olyan türelemmel es bizalommal fordulsz felénk és mindig bíztatsz minket. Nagyon sokat jelent, es mindig öröm látni a fejlődést, hétről hétre. Szóval a mai, az a szülinapi köszöntésen felül egy hatalmas köszönet volt mindenért! Boldog szülinapot!”

 

Nagyon jó érzés, hogy ennyi ember érzi úgy, hogy hozzáadtam valamit az életükhöz és megtiszteltek a szülinapomon a jelenlétükkel. Ezért érdemes ezt a szakmát csinálni. Jó érzés tudni, hogy valamit jelentek számukra. Ráébresztett és boldogsággal töltött el, hogy ennyi embernek jelentek többet a „csak az edzőm” -nél. Szeretem a tanítványaimat, a munkámat!

 

Szeretném külön is megköszönni Czimre Dorinának, hogy megszervezte az egész meglepetés bulit! Ő a mi kis vidám, olykor harsány pultosunk. Ő hozta össze az egész bandát meg az egész eseményt. Épp oly szíve lelke volt ennek a bulinak, mint hétköznap a teremnek.

Valamint köszönöm azt, hogy a Thor Gym egy igazán különleges közösséget épít, melynek mi edzők vagyunk a zászlóshajói.  Köszönöm srácok! J

 

U.i.: Aztán ettől függetlenül továbbra se bízzon senki abban, hogy egy estével – még ha mélyen meg is érintett – bármilyen könyörületet vívott ki magának! ;)
 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital