Hírek

Elkezdődött...: Felújítás, változások

2017.08.10
Örömmel tudatjuk, hogy a régóta esedékes felújítási munkálatokat elkezdik a termünkben. Ezzel nem csupán szebbek leszünk, de megszűnik az időjárás viszontagságainak való kiszolgáltatottság is. A munkálatok ideje alatt szíves türelmeteket kérjük, de ígérjük, hogy megéri!

Augusztus 11.-én reggel kezdődik az első ütem: A bejárati rész, vagyis a front felújítása várhatóan szerdára már el is készül. Így nem egész egy hét alatt egy esztétikusabb látvány fogad titeket. Ám ami ennél is fontosabb, már ez egy nagy lépés a szigetelés megoldására, ami kevésbé engedi be nyáron, azonban télen majd benntartja a meleget.

Augusztus 21.-én a második ütem veszi kezdetét. Hat héten keresztül csinálják majd a tető részt. Azonban nem kell féljetek, nem folyamatosan dolgoznak majd, hogy az edzéseket ne zavarják. Azonban a téli időszakban mindez kifizetődik, és nem kell tartani a hidegtől.

Ami a változásokat illeti: Az első Thor Gym lassan 5 éve nyitotta ki kapuit, és azóta változatlan árakon kínáljuk a szolgáltatásainkat. Azonban a piaci és gazdasági körülmények, mint mindenhol, nálunk is megkövetelik, hogy ezen módosítsunk. Az összes teremben egységesen 2000 forinttal drágul majd a Beavatás, az Athletic Body, illetve az UST edzések havi díja. Ha a piaci árakat nézzük, még mindig bőven az open gym bérletár kategóriában maradva, azonban ha a szakmai hátteret, edzői felügyeletet és programot nézzük, akkor kijelenthető, hogy továbbra is ár-érték arányt tekintve kedvező lehetőséget biztosítunk. Mindezek ellenére nem mi lennénk, ha nem próbálnánk kompenzálni ezt számotokra: Szeptembertől a szakmai hátteret átdolgoztuk, és szakmai vezetőnk folyamatosan járja majd a termeinket, látogatja és ellenőrzi az edzéseket, ami kétségtelenül a hasznotokra válik majd.

Magyarországon egyedülálló módon Sportegyesületünk egy kutatási és fejlesztési stratégiát dolgozott ki, melynek segítségével a szolgáltatásaink még kiemelkedőbbek lesznek.

Kijelenthetjük tehát, hogy szintet lépünk, s tesszük ezt veletek karöltve!

Azonban a felújítások végéig árainkon nem változtatunk a zuglói termünkben, ellensúlyozva azt, hogy bizonyára néhány alkalommal szükség lesz részetekről is türelemre, rugalmasságra.

Kiegészítésképpen pedig hamarosan a mozikba kerül Thor harmadik megfilmesített kalandja, melyre egy saját termet bérlünk majd, ahol közösen tudjuk végigizgulni a filmet, s talán kis inspirációt is meríteni.

Addig azonban előre Thor Team, és köszönjük hogy velünk vagytok!

Ha pedig még nem csatlakoztál, de szeptembertől Te is egy egyedülálló közösség részese lennél, kattints IDE!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital