Hírek

FAQ- Gyakran ismételt kérdések

2017.03.07
Rendszeresen érkeznek kérdések felénk a teremhasználat és a bérletekkel kapcsolatban. Most egy helyre összeszedtünk mindent. A jövőben bővítjük írásunkat az újonnan felmerülő kérdésekkel.

 

1.)    Bérletek mire jogosítanak fel

Beavatás bérlettel az edzésperiódusnak megfelelően heti 2 csoportos edzés látogatható, de ezenfelül Open Gym bármikor szívesen látunk a teremben. Mikor már úgy érzed, gyere el és gyakorolj, edz amennyit csak szeretnél.

Athletic Body és UST bérlettel heti három csoportos edzésre van lehetőség. De a Beavatás bérlethez hasonlóan Open Gym bármikor tudsz edzeni jönni. Kérd edződ tanácsát és állítsatok össze plusz edzéstervet, hogy Open Gym is hasznosan teljen az idő.

CrossFit bérlettel csak a CrossFit edzéseket lehet látogatni, kivételt képeznek a versenyzők. Versenyző pedig az a vendégünk, aki évente minimum 4 versenyen képviseli a Thor színeit. Ez a kitétel azért nagyon fontos, mert a CrossFit veszélyes üzem és igényli az edzői felügyeletet. Kiváló trénereink várnak benneteket minden nap, hogy a legjobb minőségben tanulhassatok és edzhessetek.

Kettlebell bérlet a kettlebell edzések látogatására jogosít fel. Asztalos Eszter, Harangozó Csaba  és Hetey Péter minden nap a feltüntetett időpontokban várnak benneteket edzéseiken.

2.)    Open Gym

Open Gym az egész nap folyamán reggel 6:00-tól 21:00-ig bármikor jöhettek. Egyetlen dologra kell figyelni. A csoportos edzések alanyi jogon előnyt élveznek. Csoportos edzéseink reggel 7:00-tól 9:00-ig és 17:00-tól 22:00-ig vannak. Ha ebben az idősávban Open Gym jösz hozzánk, kérlek, beszélj az edzőkkel, hogy hol nem zavarsz. Egészen biztos, hogy a legnagyobb csúcsforgalomban is megtaláljuk a megfelelő helyet a számodra.

3.) Hétvége

Hétvégén nincsenek csoportos edzések. A nyitvatartási időben Open Gym mindenkit várunk a teremben. A hétvége még annyiban különleges, hogy mivel vasárnap nem vagyunk nyitva, így Újbudai termünkbe vasárnapi nap lehet edzeni menni Zuglói érvényes bérlettel is. 

4.)    Szekrény bérlés

Van lehetőség szekrény bérlésére. Havonta 3000 forint. 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital