Hírek

Felújítások - Finish

2017.11.11
Nyáron kezdtük el a zuglói terem csinosítását, s mivel nem tehettúk meg azt, hogy hetekre bezárjunk, így szép lassan, természetesen néha viszonttagságok mellett, de a végéhez közeledünk.

A zuglói terem sok sebbúl vérzett: Sajnos a kialakításkor hiába tettünk meg mindent, ami túlünk telt, később igen kellemetlen meglepetések értek minket.

Mivel év elején kezdtük a munkákat, s tavasszal adtuk át a termet, így nem tudhattuk előre, hogy az épület sajátosságaiból fakadóan a szigetelés és az üvegtető szerkezetének elavultsága miatt telente nagyon komor hidegekkel kell szembenéznünk.

Az első télen megpróbáltuk ezt orvosolni, mindezt olyan áron, hogy ezt követően egész évben nyögte a terem a fűtésszámlákból fakadó költségeket. Ám ennek ellenére sem volt kiegyensúlyozott éps megfelelő a klíma.

Mindezek mellett nyáron nagyon felforrósodott a terem, amire azért számnítani lehetett, maximum a mértéke volt meglepő.

Ráaadásul a hely is kezdett szűkössé válni, így nem maradt más, mint belevágni egy nagy felújításba.

Az elülső övegtéglák cseréjét követően egy álmennyezet is felkerült, mely a szigeteléstz biztosítja: Nyáron így nem hevül fel a terem, télen pedig nem szökik a meleg. Kibővült a teremrész is, így jóval nagyobb területetek lesz az edzéseken.

Az öltözők is felfrissülnek, s már nem maradt más hátra, mint a festés, illetve néhány apróbb finomítás (hangszórók beszerelése, iroda kialakítása).

Mondhatjuk tehát, hogy sikeres etapon vagyunk túl, s egyúttal köszönjük a türelmeteket is: Hogy kitartottatok mellettünk a munkálatok véghezvitele során. Nem volt könnyű, tudjuk.

Ahogy említettük nyáron: E kellemetlenségek miatt, a felújítások végéig nem is változtattunk az árainkon, melyek emelését már nyár végére terveztük. De ez úgy gondoljuk, így volt korrekt veletek szemben. Így ez most november közepétől (november 13.) lesz aktuális.

További sikeres fejlődést kívánunk, s jövöre is tartogatunk pár pozitív meglepetést. Ne íjedjetek meg: Munkálatok nem lesznek, de az eszközpark lehet hogy frissül/bővül majd...

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital