Hírek

Fordított Hét

2016.11.21
Akasztják a hóhért…

    Összedugták az edzőink a fejüket körülbelül 2 hete és kitalálták, mi lenne, ha tartanánk egy fordított hetet. Az alapelgondolás, mint április elsején a suliba, diák tartja az órát, a tanár ül a padba. Most ugyanez lesz csak annyi különbséggel, hogy edzőinknek alaposan meg kell izzadniuk.

    Úgy képzeltük el, hogy egy héten keresztül, December 19. hétfő és 22. csütörtök között minden csoportból egy vagy két vállalkozó szellemű kaphat lehetőséget, hogy átálljon a túloldalra és kipróbálhassa, milyen edzést tartani. Ez jó lehetőség azoknak, kik szeretnék egy kicsit visszatörleszteni azt sok kemény feladatot, mit edzőjük mért rájuk. Mert természetesen az edzők nem maradnak otthon addig. Be fognak állni a csoportba és nagy csillogó szemekkel várják majd a rájuk váró feladatokat.

    Ezenfelül, mindenki megtapasztalhatja, hogy milyen összetett feladat egy edzés megtartása. Még legtapasztaltabb edzőinknek is alaposan fel kell készülniük óráról órára. Ezért, hogy jó edzést tudjatok tartani, December 3.-án egy ingyenes felkészítő szemináriumot tartunk Újbudán 10:00-tól 13:00-ig. Az előadó nem más, mint a szakmai igazgató, Tanos Bálint. 

    Jelentkezni edzőiteknél tudtok. Kik majd eljuttatják hozzánk a „Bátrak” listáját. 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital