Hírek

Interjú Faragó Zsanettel

2017.12.01
Kedves, intelligens, céltudatos, mosolygós, ráadásul a Thor-ban edz. Ismerjétek meg zuglói vendégünket, Faragó Zsanettet!

 

Mikor és kivel kezdődött a Thoros történeted?

2015 szeptemberében kezdtem el a Thor Gym-be járni. Zuglóban, Bujáki Ricsinél indultam, és, azóta is hozzá járok. :)


Honnan szereztél tudomást a Thor Gym-ről?

Egy akkor induló Beavatás csoport kezdése előtt pár nappal a testvérem vetette fel, hogy talált egy szimpatikus csoportos edzést, ahol most rajtol el egy új kezdő csoport és jó ötlet lenne, ha kipróbálnánk.

 

Milyen emlékeid vannak az első Thoros edzésről?

Bevallom őszintén, elsőre nem nagyon hittem abban, hogy nekem lesz jövőm a Thor Gym falai között, többek között azért, mert nem önszántamból vágtam neki az itteni edzésnek, hanem komoly unszolásra. Minden olyan gyorsan történt, még csak tájékozódni sem volt időm a tűzkeresztség előtt, ami kicsit frusztrált, de azóta kiderült, hogy ez volt a tesóm egyik legjobb ötlete... :)


Mozogtál valamit Ricsi edzései előtt?

Különböző, szezonális próbálkozásaim voltak a futással, úszással, kézilabdával vagy épp a konditermes edzéssel, de a Thor Gym megismerésekor ezek mind épp passzív státuszban voltak.  Volt, ami magánéleti teendőkkel ütközött, volt, ami felé az érdeklődésemet vesztettem el vagy csak nem motivált eléggé.


Számodra mitől különleges a Thor?

Hű, több dologtól is. Mindenképpen kiemelném a szakmai felügyeletet, a szakértelmet, a csapatszellemiséget és a légkört (nem csak csoporton belül). A csoportos edzések családias hangulata mellett, szeretem, hogy folyamatosan szemmel vagyunk tartva és a jól felépített rendszernek köszönhetően fejlődésünk óráról-órára mérhető. A kiegészítő gyakorlatok által adott változatosság és kihívás pedig sosem hagyja elkóborolni érdeklődésemet, motivációmat. Na meg, a napi penzum melletti rajzok a táblán mindig megmosolyogtatnak.

 

Mi a célod az edzéssel?

Korábban a balansz megteremtése, most pedig annak megtartása az ülőmunkával telített hétköznapokban. Ez egy általános fittséget és jó közérzetet ad számomra, amitől most már nem szívesen tágítok.

Külön piros pontot érdemel, hogy ez az állapot némi plusz erővel is párosul, amit egy-egy nagybevásárlást követő lépcsőzéskor hálásan konstatálok. J

 

Magánszemélyként miként hatott Rád a Thor, és annak tréningjei?

A fent említett jobb kondíción felül, rendszeresség került a hétköznapjaimba, amivel korábban igencsak hadilábon álltam.

 

A környezetedben csatlakozott-e valaki a Thor Gym vendég csapatába Neked köszönhetően?

Néhány embert már sikerült motiválnom az edzésekre, akik, azóta is kitartóak. Nővérem szülést követően tért vissza, akihez a férje is csatlakozott. Barátnőm és kollégám is hallgatott rám, hogy ez lesz a nekik való sport, és azóta szerelmesei a Thor-féle funkcionális edzésnek. :)


Az FMT-képzés, vagy egyéb szeminárium elvégzése megfordult-e már a fejedben?

Persze, azt gondolom, hogy majdnem mindenkinek az agyán átfut, vagy a hivatás vagy az önképzés érdekében. Így, nem csak a gyakorlatban, hanem elméletben is továbbfejlődhetnék, de ez még a jövő zenéje.

 

Értem. Köszönjük, hogy szántál Ránk időt, további sikeres Thoros karriert kívánunk! :)

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital