Hírek

Kérdőívek

2017.11.23
Köszönjük, hogy a kérdőívünket kitöltöttétek, nagy segítség ez számunkra, s örömmel látjuk, hogy partnerek vagytok abban, hogy az információkkal segítsétek a közös építkezést. Most röviden összefoglaljuk, mik voltak a visszajelzések.

A kérdőívek küldése nem a saját szórakoztatásunkra történik, s nem is azt szeretnénk visszakapni, hogy mennyire jók vagyunk. Nagyon fontos az, hogy ti miképpen látjátok a termet, mit hiányoltok, mit értékeltek, s mi az amiben esetleg új ötletekkel szolgáltok. Hiszen legfőképp értetek van minden, így elsődleges, hogy hozzá tudjunk tenni ahhoz, hogy minden téren kiszolgáljunk benneteket!

Nem győzzük eleget hangsúlyozni, hogy „bentről” minden másképp látszik, hiszen hiába vagyunk itt minden nap, s igyekszünk a legtöbbet kihozni annak érdekében, hogy minden flottul működjön: Más szemszögből látjátok ti a dolgokat.

A mostani alkalommal is sokat segítettetek. Most szemezgetünk a legégetőbb kérdések között, ám több olyan pont is volt, ami hasznos lehet a jövőben:

Az öltözők. Sajnos valóban kicsit mostoha körülmények voltak, köszönhetően a felújítási munkálatoknak is. Mostanra bízunk benne hogy megoldódott ez a rész. Az öltözői fűtés dübörög. Az apróbb napközben lévő folyamatokra is nagyobb hangsúlyt fektetünk.

Eszközök: A felújítás meglehetősen nagy project volt, így jelenleg az állomány marad. Azonban a jövő évben (nincs messze) a következő nagy lépést e téren kívánjuk meglépni, s bővíteni az eszközparkunkat. Azonban nem szerettük volna, hogy csak elhintett szavakat lássatok, így már most a kérdőívek beérkezésekor hozzányúltunk a tartalékokhoz: Új szalagok kerültek be, keményebb grid hengereket biztosítunk, mert az ezekre való igényt tolmácsolták edzőink.

A bővítési munkálatok is befejeződtek, így a hely nagyobb lett, bízunk benne, hogy ezzel megszűnik a néha korábban érezhető tumultus - érzés is. Igyekszünk a helyek elosztását jobban felügyelni, kivált, mert az új teremrész felettébb népszerű. J

Végezetül, ami nagyon üdvözítő, hogy a szakmai munkával, az edzőkkel, a rendszerrel elégedettek vagytok. Nekünk az elejétől fogva prioritás, hogy ebből a szempontból emelkedjünk ki a piacról. Persze a kiegészítő részekkel is foglalkozunk folyamatosan, ám mindig is a szakmai háttér, s a szolgáltatás minősége lesz a legfontosabb. Hisszük, hogy ezzel tudunk legtöbbet segíteni, az életminőségen, fittségen, és egészségen van a hangsúly.

Mindezeket összegezve, igyekszünk a hibákat is kijavítani, amiket pedig pozitívan értékeltetek, azt a vonalat megtartani / erősíteni. Mivel hosszú távú üzletpolitikát folytatunk, így bizony a lehetőségek is korlátozottak, de szép fokozatosan javítunk, csinosodunk, fejlesztünk. Ahogy tettük ezt eddig is.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Thor Team

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital