Hírek

Legcéltudatosabb út

2017.03.21
Van mikor az embernek egy nagy levegőt véve egy nagy döntést kell meghoznia. Aztán az idő megválaszolja megérte-e. Nagy Lillának egy napja volt meghozni egy nagy döntést. Most mi a cikket olvasva eldönthetjük megérte-e…

Ákos: Szia Lilla! Milyen volt a vizsga? Hogyan élted meg?

Lilla: Fuuu nagyon élveztem, jó volt. Olyat húztam, ami amúgy is szívügyem, a swinget. Éreztem szép folyamatosan jól felépítve tudok vizsgázni!

Á: Láttam is, hogy ti lányok nagyon jókedvűek voltatok szombaton a vizsgán.

L: Igen, nagyon jó volt felszabadultan vizsgázni.

Á: Ha jól tudom neked egészen más volt az utad, mint a többieknek. Hogy is volt ez.

L: Nekem régről volt ismertségem a Battai Thorban. Aztán egy nap megkeresett a Nándi, hogy nem szeretnék-e edző lenni a teremben. Természetesen igent mondtam. De még nem volt vége a mondókának. Mondta, hogy holnap indul a funkcionális edzőképzés, és csak az lehet a Thorban edző, aki azt sikeresen teljesíti. Akkor hirtelen egy napom volt sok mindent mérlegelni.  

Á: Mi mindent kellett akkor mérlegre tenned.

L: Én akkor már Fitnesz Instruktornak tanultam az IWI-n, azt kellett átgondolnom, hogy-hogy fér időben el a kettő. De döntöttem. Szerettem volna a Thor-ban dolgozni, egy nagyon jó lehetőség, úgyhogy belevágtam.

Á: Visszagondolva, milyen volt a képzés?

L: Alapvetően volt egy rálátásom a szakmára. De az anatómiai részletesség és annak gyakorlati alkalmazása, illetve a funkcionalitás nagyon sok használható dolgot adott. De ami biztosan nincs egy alap edzői tanfolyamon vagy egyetemen sem, az az eszközhasználat. Nagyon jó volt, hogy részletesen, alaposan átvettük mit hogy kell megfelelően használni.

Á: Hogyan tovább?

L: Március 28. Beavatás csoportom indul, a héten már volt két személyi edzésem és délután jönnek hozzám állapotfelmérésre…

Á: Akkor amilyen gyorsan indult olyan gyorsan folytatódott.

L: Igen, szerencsémre. A Battai terem is most épült, szépült. Egy nagyobb helyre költöztek, költöztünk. De ezt akartam. Bele akartam vágni a közepébe és edzőként szerettem volna dolgozni. Ennél jobban nem is sikerülhetett volna.

Á: Hosszútávon, hogyan látod magad a Thor-ban.

L: Most a legfontosabb, hogy a Beavatás csoportjaim szépen elinduljanak az útjukon. Illetve hamarosan elkezdem a személyi edzőit az IWI-n. Ha azt befejezem, akkor szeretnék a személyi edzések területén is előrébb lépni. A vizsga után Bálinttal beszélgettünk, ötletelgettünk és a Girya vonalat lehet megtudnám honosítani a Battai Thor-ban. De ez még nagyon a jövő zenéje.   

És, hogy Te mikor lehetsz részese a sikersztorinak??? KATT IDE

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital