Hírek

Legnépszerűbbek második felvonás

2018.02.02
A Thor legnépszerűbb embere díjra társaitokat a teljes közösségünk (mind az öt termünk) vendégei közül jelölhettétek két héten keresztül. Most bemutatjuk a 9, legtöbb ajánlást kapott kitüntetetett.

Kétségkívül a díjátadó egyik legizgalmasabb szavazása. Első lépésben egy közzétett post alá vártuk a jelöléseket, bár sokan üzenetben küldtetek neveket. Köszönjük ezúton is a több, mint 200 jelölést, amivel hozzájárultatok a lista kialakításához. Azt a 9 embert ismerhetitek meg, akikre a legtöbben gondoltatok. Közülük kerül ki az az egy, aki a gálán átveheti a legnépszerűbbnek járó díjat.

Íme a következő jelöltek:

 

SZENTES KRISZTA

Kriszta kapta a legtöbb jelölést a díj kapcsán. Népszerűségének titka egyértelműen az az energia és aura, ami őt körülveszi! A zuglói terem legközpontibb figurája, akinek az edzéshez való hozzáállása is példaértékű! Amellett, hogy szorgalmasan látogatja Salga Zsolt óráit, Édesanyaként is meg kell állnia a helyét. Mind tudjuk, hogy családosan milyen nehéz mindenre időt szakítani, így különösképp elismerésre méltó, amit ő letesz az asztalra. Az pedig hogy közvetlenségével és segítőkész személyével arra is marad energiája, hogy másokat jobb kedvre derítsen, a társaságot összefogja, méginkább kivételessé teszi őt.

 

KLEIN RICHÁRD

Rövid idő alatt belőle vált a zuglói terem másik központi alakja. Richárd Czunyi Kata keze alatt fejlődik, s nyújt hétről hétre kiemelkedőt a tréningeken. Társai között igazi vezéralak, aki minden alkalmat megragad arra, hogy a kemény edzésekbe mókát csempésszen. Persze a közösségi eseményeken is odateszi magát, ha szerepelni kell.

 

VÁSÁRHELYI CSABA

Már a zuglói terem indulásától fogva hűséges a Thorhoz. Csaba lelkesedése és odaadása hozzájárult az egész terem hangulatának kialakításához. Róla nyugodtan mondhatjuk, hogy családtagként érkezik a terembe, s ő is otthon érzi magát. Ezek mellett a Plesó Tominál kialakult csapat központi eleme, a szervezések kézben tartója, legyen az sörözés, vagy verseny, Csaba beleáll, szervez és aktív. Mellesleg ő maga is kiváló atlétává vált, tudatos és alázatos edzésmunkájának köszönhetően.

 

Nemsokára jön még 3 jelölt is, akikre szavazhattok!

Döntsétek el ti, hogy ki lesz a legnépszerűbb, ki sétálhasson ki a pódiumra február 24-én!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital