Hírek

Márciusi BIG3 Szeminárium

2016.11.28
Az erőedzés szentháromsága: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a súlyzós edzés azon gyakorlatai, amelyek a legnagyobb súly használatát teszik lehetővé és egész testünk erőfeszítését igénylik, így a legnagyobb eredményeket hozhatják az erő- és izomnövelés terén.

Azonban a fejlődésed csak akkor lesz töretlen, ha megfelelően hajtod végre és szakszerűen programozod ezen gyakorlatokat, ellenkező esetben sérülés és stagnálás állhat a céljaid útjába...

Mi pedig ezt természetesen nem hagyhatjuk, ezért felépítettünk Neked egy egész napos, maratoni oktatást, a BIG3 Szemináriumot, amely során kitanulhatod a három alapgyakorlat minden apró trükkjét és elsajátíthatod az eredményes edzésprogramozás módszereit!

A BIG3 Szeminárium négy részből áll:

 

I. GUGGOLÁS (9:00 - 12:00)

- (ebédszünet, önellátás)

II. FEKVENYOMÁS (12:30 - 14:00)

III. FELHÚZÁS (14:00 - 15:30)

IV. EDZÉSPROGRAMOZÁS (15:30 - 17:00)

 

Az I., II. és III. részben egy prezentáció kíséretében kielemezzük a gyakorlatok során végrehajtott mozgásokat és azok mobilitási követelményeit, bemutatunk egy-egy specifikus bemelegítési protokollt ezek optimalizálására, majd már rúddal a kezünkben/nyakunkban technikázunk és megtanuljuk, hogyan küszöböljük ki a leggyakoribb hibákat és hogyan mozgathatjuk a leghatékonyabb módon a súlyt. Ezek után az egyes fogásnemek kiegészítő gyakorlatairól is szó fog esni, kielemezve azt, hogy kinek mely elmaradt izomcsoportok gátolják a további erőnövelést és milyen technikákkal segíthetünk ezen.

A IV. részben visszaülünk a projektor elé, kezünkbe vesszük a kockásfüzetet és beleássuk magunkat az edzésprogramozás témájába: átvesszük a különböző változókat és azok jelentőségét, majd megvitatjuk, milyen technikákkal programozhatjuk ezeket kezdő, haladó és középhaladó szinten. A végén pedig néhány kész, rögtön használható edzésprogramot mutatunk be és elemzünk ki a korábban felépített keretrendszerünk segítségével.

Gyere el Te is a Thor Gym és a PowerBuilder.hu közös rendezésű Big3 Szemináriumára, ha érdekel az erőemelés, vagy csak simán izmosabb és erősebb szeretnél lenni!

 

További részletek:

Oktató: Wittmann Zsolt (a PowerBuilder Training System vezetője és a PowerBuilder.hu webmagazin szakírója, valamnt a Thor Functional Movement Trainer képzés oktatója)

 

Időpont: 2017.03.04. (szombat) 09:00 - 17:00 Újbuda

Részvételi díj: 13.000 Ft

Maximális létszám: 12 fő

 

Jelentkezz az info@thorgym.hu email címen vagy telefonon +36 20/612-88-29 számon, de van lehetőség  személyesen a recepción is.

A jelentkezés feltétele a részvételi díj befizetése személyesen a recepción vagy átutalással a THOR ACADEMY KFT 10104105-67898700-01004000 bankszámlára (megjegyzés rovatba a neved és a BIG3 szavakat írd)

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital