Hírek

Nagy Nap

2017.01.21
Február 25. nagybetűs ünnep a Thor Gym életében. Négy évvel ezelőtt nyílt első termünk Újbudán. Azóta rengeteg minden történt velünk, fejlődünk és egyre többen vagyunk. Büszkék lehetünk mindannyian, mert a Thor már nem csak egy edzőterem. Közösség, család, brand és meghatározó piaci szereplő a funkcionális edzés világában. Magyarországi egészséges életmód és szabadidő helyes eltöltésének éllovasa.

De térjünk vissza a jeles naphoz. Ez lesz a Thor Negyedik Születésnapja és egyben az Új terem ünnepélyes Megnyitója.

Ahogy arról már beszámoltunk megduplázódik a terem területe és a felső szinten egybefüggően 600 nm-es edzőfelületet alakítunk ki. Szerencsére, a sors mindezt úgy hozta a számunkra, hogy a születésnapunkat és a megnyitónkat egy napon tudjuk tartani. Így a Február 25. még emlékezetesebb nappá válik.

Mindezt méltó módon, a hagyományokhoz híven, egy frenetikus csapatversennyel ünnepeljük. Ennél tökéletesebb módon a termet sem adhatjuk át nektek.

A megnyitói etikettnek megfelelően, ünnepélyes beszédek és szalagátvágás után, délelőtt 10:00-kor megkezdjük a versenyt. Ezért minden egyes vendégünket, támogatónkat és partnerünket várunk sok-sok szeretettel a 09:30 az ünnepélyes megnyitón. 

A csapatversenyre az elmúlt évekhez hasonlóan 5 fős csapatok nevezését várjuk, melyben minimum egy tag a szebbik nemet képviseli. A tét nem kevés. A győztes csapat 100.000 forintot nyer és lesz a Funkcionális edzés 2017-es év Bajnoka.

Mindezek felett fontos célkitűzésnek tartjuk, mi a Thor Gym-ben, hogy a Funkcionális edzést egész Magyarországon összefogjuk. Ezért idén külsős csapatok jelentkezését is szívesen fogadjuk. Viszont, nagyon fontos itt leszögezni, hogy ez egy amatőr verseny.

Két nap múlva pénteken az edzőink összegyűlnek és meghatározzák a versenyszámokat. Ezek után minden héten hétfőn egy versenyszámot publikálunk.

A versenyre a nevezéseket, az info@thorgym.hu címen várjuk, tárgy mezőbe írjátok születésnap 2017. A nevezési díj csapatonként 10.000 forint, mely befizetése történhet bármely THOR GYM recepcióján kp-ben vagy átutalással a 10104105-67898700-01004000 bankszámlára (megjegyzés rovatba a csapatneved és a Születésnap 2017 szavakat írd).

Rendezvény időpontja és helyszíne:

2017 Február 25. szombat 9:30

1116 Budapest. Nándorfejérvári út 40./A Thor Gym Újbuda

Versenyszámok: (Amelyek hétről hétre bővülnek és összesen 6-an lesznek)

1.)    Concept2 1000m 200m/fő/burbee

A versenyszám célja, hogy a csapat 1000 m-t, fejenként pontosan 200 m-t evezzen. Minden versenyzőnek törekednie kell arra, hogy pontosan 200 m-nél állítsa meg a számlálót. Hiba esetén az eltérést a csapattagok büntetés képen burpee formájában kell törleszteniük (5burpee/m). Például, ha valaki 201 m-nél állítja meg a számlálóját, a többieknek 5 burpee-t kell csinálniuk, ugyanez 203 m esetén 15. A burpee-t szinkronban kell végrehajtani. Az evezőgépről csak a büntetés teljesítése után szállhat le az aktuális versenyző, ami után elfoglalhatja a helyet a következő. Cél a táv megtétele a legrövidebb idő alatt.

2.) Rep Max elemelés/15 perc

Csapatok addig haladnak felfele a súlyokkal, még mindenki el nem éri a maximális 3 ismétlését. Minden csapattag maxát regisztráljuk. Az öszpontszámot az egyének maximumainak összege képezi. A feladat elvégzésére 15 perc áll rendelkezésre.

3.) 
Szántolás

A versenyszám előtt a csapattagok lemérlegelnek, az egyének súlyának összeadásával megszületik a csapat súlya. Ezt a súlyt kell szánon áttolni A pontból B pontba. Egyszerre a szánon maximálisan 200 kg lehet. A csapatok maguk döntik el és helyezik fel körről körre a súlyokat. Cél, hogy a lehető leggyorsabban jutassa át a csapat a súlyát.

 

4.) 250 Wallball/200boxtep/150 APU for Time
Egyszerre egy versenyző dolgozhat, de minden csapattagnak minimum 1 ismétlést meg kell csinálnia feladatonként. Cél, hogy minél gyorsabban végezzenek 250 Wallball 200 boxtep és 150 APU-val, (aka atomic push up).

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital