Hírek

Nyári Outdoor Jelentkezés

2017.04.03
Bő egy hónappal ezelőtt kérdeztünk titeket először a nyári programokkal kapcsolatban. Sokan adtatok választ a kérdőívünkre, amelynek eredményét az edzői meetingen összesítettünk és átbeszéltünk. A preferenciák alapján pedig megalkottuk a nyári programok pontos menetrendjét. A jelentkezést megnyitjuk, jelentkezési határidő Április 16.

Nyáron Rafting és Tengeri kajakozás közül választhattok. Ha kedvcsinálóra vágysz, nézd meg a tavalyi raftingos Képeket vagy a Tengerikajakozás kapcsolatos Galériánkat.

 

Június 3.-5. Salza Ausztria

A középső Wechelsboden – Wildalpen - Palfau szakaszára mennénk, ahol 2-3 fős hajókkal eveznénk végig a két szakaszt.  A folyó erőssége a White Water I-VI. skálán WW II-III+ közötti, tehát közepes nehézségűnek mondható. Más feeling lesz, más hajókkal kicsit keményebb vízen. Nagy kaland lesz azoknak, akik már megjárták Bovec-et. (Igény esetén 3 éjszakás is lehet)

38.600.- Ft/fő

Az ár tartalmazza: Felszerelés, Túravezetés, Canyoning, Szállás  

A túra maximális létszáma 40 fő.

 

Június 9.-11. Bovec 1. Szlovénia

Bovec egy szlovéniai kisváros a Júliai-Alpokban, közvetlenül az olasz határ mellett, és mintegy 30 km-re az osztrák határtól. Bovec 446 méter magasan fekszik az Isonzó felső folyásánál egy kisebb szurdokvölgyben a Kanin és a Kranjska Gora magaslatok lábánál. Nagy zúgók és a Canyoning biztosan felejthetetlen lesz. Az este pedig a helyi szórakozóhelyen mulathatjuk az estét.

38.600.- Ft/fő

Az ár tartalmazza: Felszerelés, Túravezetés, Canyoning, Szállás, Grill vacsora

A túra maximális létszáma 50 fő.

 

Június 15.-18. Bovec 2. Szlovénia

Ez lesz a három éjszakás Raftingtúránk. Nem kell annyira rohanni és több időnk is lesz kiélvezni a sportág szépségeit. Itt már tényleg át tudunk szellemülni. 

48.600.- Ft/fő

Az ár tartalmazza: Felszerelés, Túravezetés, Canyoning, Szállás, grill vacsora

A túra maximális létszáma 50 fő.

 

Július 1.-5. Montenegró

Az UNESCO védelme alatt álló montenegrói Durmitor Nemzeti Parkban, a világ második legmélyebb kanyonjában, az 1300m mélyen kígyózó Tara-folyón teszünk meg 3 nap alatt 86 folyamkilométert. Ez nagyobb falat, gyakorlottabb vagy bátrabb túrázóknak való. Aki igazi vadvízi túrára vágyik annak Itt a helye!

125.000.- Ft/fő

Az ár tartalmazza: Utazás, Szállás félpanziós ellátással, Nemzeti park belépő, Felszerelés és Túravezetés

A túra maximális létszáma 30 fő.

 

Július 28.-Augusztus 4. Tengeri Kajakozás Görögország

Ez az igazi kihívás, 7 nap 6 éjszaka Szithonía félszigete mentén. Ez a legnyaralósabb, legbarnulósabb, leglazább túra az eszméletlen szépségű Görög tengeren. Feletted a kék ég, alattad a kristálytiszta tenger. Nincsenek határidők, nincsenek célok.  A cuccokat magunkkal visszük, ott szállunk ki ahol tetszik. Napi 15-20 km-es etapok, még kevésbé tapasztaltak számára is teljesíthető. Találkozzunk Sithónia félszigetén Thalatta kempingben. A teljes programról ITT olvashatsz.

70.000.- Ft/fő

Az ár tartalmazza: Hajószállítás, Túravezetés, Felszerelés, Beach Hotelt

A túra maximális létszáma 20 fő.

 

Jelentkezni tudtok az outdoor@thorgym.hu email címen. A tárgy mezőbe írjátok az általatok preferált program megnevezését.

A jelentkezés feltétele az előleg befizetése Április 16.-ig (15.000.-), amely történhet bármely Thor Gym recepcióján kézpénzzel vagy átutalással a 10104105-67898700-01004000 bankszámlaszámra (megjegyzés rovatba neved és a nyári program nevét írd, figyelem! Bovec-nél két lehetőség is van). A szabad helyek feltöltése a befizetések sorrendjében történik, ezért kérlek, rendezd minél előbb a díjat, hogy ne maradj le az eseményről. 

A nyári programok fennmaradó részének (előleg után maradó felének) kiegyenlítése, Május 16.-ig esedékes. 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital