Hírek

Nyári Táborok

2016.05.06
Egy kis vizes csapatépítés, hogy termen kívül is megismerjük egymást.

A januári szavazás során megkérdeztünk titeket, hogy milyen programon vennétek részt szívesen és egyértelműen raftingra esett a választásotok. Ez egy kiváló alkalom, hogy kicsit jobban megismerjük egymást és ne csak a terem négy fala között lássuk illetve beszélgessünk egymással.  A program megszervezése előtt mindenképpen szerettünk volna egy minőségellenőrzést végezni hogy, a lehető legjobb programot állíthassuk össze, ezért a hétvégén ki is próbáltuk. Hihetetlenül szép a környezet, az élményről nem is beszélve, de ezt majd átélitek személyesen, leírni úgy sem lehet. A részletes program pedig a következő: 

Péntek hajnalban indulunk az Újbudai teremből. Útközbe megállunk a Bledi tónál, ahol tartunk egy pihenőt és megnézzük a tavat. Egy csodálatos környezetben sétálunk és ebédelünk igény szerint. Utána indulás tovább Bovecba, ahol elfoglaljuk a szállást majd levezetjük az út fáradalmait egy kis lazítással (az útról megmaradt pálinkák elfogyasztása :D )

Szombat reggel 10 órakkor szállunk vízre. Az első nap kihívása a rafting. Ahol garantált az adrenalin fröccs és sok nevetés. A program során lesz lehetőségünk 6-9 méter magasságból ugrálni, csúszdázni és megmártozni. Várhatóan 14 órakkor ebédszünet amit egy délutáni szabad programmal zárunk. Kis pihenés után este tábortűz és grillvacsorával folytatjuk a bulit...

Vasárnap a reggeli után bevesszük a helyi vízeséseket és szakadékokat egy canyoning formájában. 14 órakkor visszaérünk a szállásra, megebédelünk és átadjuk a szállást. Érkezés Budapestre körülbelül 23 órakkor.

Az ár tartalmazza a 2 éjszakát egy kiváló minőségű apartmanban, a vizes programokat és a grillvacsorát.

Rossz idő esetén a program változás lehetőségét fenntartjuk.

Ár: 35.000 forint.  

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital