Hírek

Október 30.-tól Új Beavatás csoportok várnak

2017.10.06
A szeptemberi kezdő csoportjaink igen hamar telítődtek, minden eddiginél népszerűbb volt a program, ami immáron lassan 5 évre tekint vissza. Idén utoljára indítunk Beavatás kurzust, így mielőbb jelentkezz, ha nem szeretnél várni 2018-ra.

Mi is ez a program? Mitől egyedülálló? Mitől ilyen népszerű és sikeres?

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is.

A kurzus 8 hét alatt felkészít a következő szintre. Ebben a 8 hétben megtanulod a helyes mozgásmintákat, hogy a későbbiekben egyrészt elkerüld a sérüléseket, másrészt valóban eredményesen és dinamikusan fejlődhess. Ezek mellett kijavítjuk a testtartásbéli, vagy éppen mozgáskoordinációs hibákat, melyek javarészt az ülőmunkának köszönhetőek.

Ami egyedivé teszi a programot, hogy nem a közepébe dobunk és felelőtlenül hajszolunk, hanem szépen felépített, szisztematikus lépésekkel haladunk, megalapozva a hosszú távú közös munkát. Ennek első lépése, hogy kiemelten figyelünk a törzs megerősítésére. Fáj, vagy gyenge a derekad? Semmiképp sem érdemes addig terhelni más pontokon, míg ezt a részt nem tesszük stabillá. Ezután következhet minden egyéb. Mindezek mellett pedig az állóképességedet is folyamatosan javítjuk.

Miket érhetsz el?

Megerősödsz, megszabadulsz a súlyfeleslegtől, egyre inkább elégedettebb leszel a külsőddel. Ám mi nem ezt reklámozzuk, hiszen ezek inkább kapcsolt haszonként jelentkeznek. Ami ennél sokkal fontosabb: Nem fog megviselni ha a mindennapokban teljesítened kell, s nem köpöd ki a tüdőd, ha a gyermeked után kell szaladnod, vagy éppen felsétálsz pár emeletet. Nem érzed majd hogy fáj a derekad, be van állva a nyakad, előreesnek a vállaid. Megnő az önbizalmad, mely jótékony hatással lesz a magánéletedre, sőt a munkádra is. Kiegyensúlyozottabbá válsz, s előbb – utóbbb azon kapod magad, hogy kijelentheted: „Sportember vagyok”.

Szóval minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén feszíts a csajok / pasik előtt.

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot, és vágjunk bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted, hogy egy Sportegyesület tagja légy, ahol egymást segítve minden tag élete minőségi pluszt kap. Lépj hát be a kapun! Csatlakozz hozzánk!

Az Órarendet itt találod, ahol a számodra optimális időpontot ki tudod választani.

Jelentkezésedet pedig a beavatas@thorgym.hu címen várjuk.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital