Hírek

Online Coaching

2017.01.25
A Thor Functional Movement képzésünk második szintjén a célunk, hogy olyan szakembereknek segítsük a fejlődését, akik már rendelkeznek az edzői szakmához szükséges elméleti és gyakorlati alapokkal, de nem elégszenek meg ennyivel és lépést akarnak tartani a modern irányzatokkal, valamint szeretnék szakértelmüket mélyíteni azért, hogy vendégeiknek a legmagasabb minőséget biztosítsák.

Ismerd meg Te is a jövő módszerét, és építsd fel saját online arculatod!

Az Online Coaching modul pontosan ezt nyújtja: ezen a négy napos tanfolyamon megismerheted elméletben és gyakorlatban a saját internetes személyi edzői szolgáltatásod kialakításának minden részletét, valamint továbbképzést kaphatsz arról, hogyan szervezd online marketingtevékenységed úgy, hogy az maximálisan támogassa edzői sikereidet.

Miért is jó ez, és pontosan mit csinál egy internetes személyi edző? A továbbiakban bemutatjuk a képzés két almodulját és azok részletes felépítését.

1. ALMODUL: ONLINE COACHING, azaz az internetes személyi edzés rendszere

Az Online Coaching módszere egy egészen újkeletű megoldás a fitnesz világában: az Egyesült Államokban is csupán 5-6 éve ütötte fel fejét ez az együttműködési forma, melynek hatalmas előnye az idő- és térbeli korlátok legyőzése edző és tanítvány között. Egy saját Online Coaching szolgáltatás felépítésével kiszélesítheted a potenciális vendégeid körét, hiszen megfelelő eszközök birtokában bárhonnan képesek lesznek együtt dolgozni Veled és az iránymutatásaid szerint fejleszteni fizikumukat és életminőségüket - Te pedig szintén élvezheted a rugalmas munkaidő nyújtotta előnyöket.

Jól hangzik, igaz? Valljuk be, hogy edzőként dolgozva rövid idő alatt világossá válik mindannyiunk számára, hogy ennek a nagyon szép és számtalan lehetőséggel teli hivatásnak is vannak árnyoldalai. Az első ilyen a sajátos munkaidő: ha edzőként szeretnél érvényesülni, akkor bizony búcsút kell mondanod a nyugodt, otthon vagy a barátaiddal töltött estéknek, és meg kell birkóznod a korán kelés nehézségeivel is - hiszen nagyon kevés olyan vendéget fogsz találni, akik nem munka előtt, vagy munka után szeretnének Veled edzeni… ez pedi egy ideig bevállalható, de egy idő után a magánélet rovására tud menni. A második ilyen árnyoldal szintén az időbeosztáshoz köthető, hiszen ha nem talál Rád olyan vendég, aki nap közben szeretne Veled dolgozni, akkor jó néhány órád kiesik a napból, kereset nélkül. Ha viszont mégis sikerül betábláznod a napjaidat, akkor könnyen túlhajszolhatod magad és így a nap végére már nem tudsz olyan minőségű munkát végezni, amilyet szeretnél.

Személyi edzőként ezekre a problémákra eddig nem létezett jó megoldás, a munkához tartoztak ezek a negatívumok - de az Online Coaching szolgáltatásod beindításával már nem kell többé aggódnod mindezek miatt.

Az Online Tanítványaid útjának egyengetését azonban nem intézheted el egy sablon edzésterv küldésével, hiszen ez egyikőtöknek sem lesz jó hosszútávon: profi és eredményes együttműködésre csak akkor van esélyed, ha a felmérések, a konzultációk és a gyakorlatok technikai tanítása is megoldható. Ehhez pedig egy keretrendszerre lesz szükséged, amelynek kialakítását és használatát lépésről lépésre megtanítjuk Neked.

2. ALMODUL: ONLINE MARKETING, azaz a saját edzői márkád felépítése

Mondanunk sem kell, hogy az edzők terén hatalmas a konkurencia hazánkban. Két dologgal tudsz kiemelkedni az átlagból, ezért mindkettőt kötelességed a lehető legmagasabb színvonalon űznöd: ezek a szakmai tudás és a marketing. Már (hálistennek) múlóban vannak azok a napok, amikor úgy kerestek személyi edzőt az emberek, hogy odamentek a hozzájuk legközelebb eső edzőteremben a legszimpatikusabb edzőhöz - ma már mindenki az interneten informálódik arról, hogy kivel lenne érdemes együtt dolgoznia, és miért.

Ezért ha ezt a szakmát komolyan gondolod, akkor nem engedheted magadnak, hogy légy jelen azon a helyszínen, ahol az összes potenciális vendéged tartózkodik naphosszat: az interneten és a szociális médiában. Akár egy márkanév alatt, akár a saját neved alatt hirdeted edzéseidet, rendelkezned kell a kor követelményeinek megfelelő weboldallal, tartalommal teli Facebook oldallal és Youtube csatornával. Ezek felépítése azonban elég embert próbáló feladat, hiszen el kell mélyülnöd mindhárom platform kezelésében és legalább alapszinten történő menedzselésében. Ha pedig ez nem elég, akkor úgy kell eljuttatnod az üzeneted a célcsoportodhoz, hogy őket az érdekelje: ez pedig nem elsősorban fizetett hirdetéseken és hangzatos szavakon keresztül történik, hanem olyan tartalmon (tanácsokon, tippeken, videókon, blogbejegyzéseken) keresztül, amelyeket Te is olvasni szoktál a Téged érdeklő témákban.

Az Online Marketing modulban ezt tanítjuk meg Neked: mélyrehatóan foglalkozunk a saját edzői branded felépítésével, a saját blogod/oldalad elkészítésével, a cikkírás folyamatának optimalizálásával, a facebook hirdetések kezelésével és mindennel, ami fontos lehet azt, hogy mindezeket hogyan hangold össze mindennapjaidban úgy, hogy egy stresszmentes és kiegyensúlyozott életet tudj élni.

A RÉSZLETES PROGRAM

1. nap: ONLINE COACHING 1: Online Coaching alapjainak bemutatása. Felmérés és első konzultáció folyamatának kialakítása. Skype interjú lebonyolítása. Videós mozgásfelmérés és ennek alapján következtetések levonása, egyéni mobilizáló rutin felépítése. Saját videó adatbázis készítése, vendég videóinak kielemzése és tanácsadás.

2. nap: ONLINE COACHING 2: Edzésprogramozás: elméleti alapok, erő- és izomfejlesztés kezdőtől haladóig, rugalmas edzésprogramozás módszerei, kötelező prehab-rehab gyakorlatok, sablon edzésprogramok és azok kielemzése. Étrend programozás: elméleti alapok, szigorú étrend vagy szokások megszilárdítása?, rugalmas étrend vagy számolgatás?, vitaminbevitel, táplálékkiegészítők

3. nap: ONLINE MARKETING 1: Brand építése: üzenet és célcsoport meghatározása, színek, logo, márkanév stb. Tartalommarketing: szerepe a marketingben, célok meghatározása, típusai és milyen tartalmakat készíts, szociális média platformjainak (Facebook, Youtube) áttekintése, cikkírás folyamatának felépítése, cikk témák kitalálása és kidolgozása, jó címadás.

4. nap: ONLINE MARKETING 2: Weboldal készítése: wordpress kezelésének bemutatása, tárhely opciók, lehetőségek a design tervezésére,  honlap készítése. Szolgáltatások bemutatása és promotálása az oldalon. Hirdetés google-ön és facebookon: fizetős és ingyenes módszerek, eredmények követése. Hogyan légy kiegyensúlyozott és produktív edző: produktivitás, rendszerek felépítése, célok kitűzése, időmenedzsment.

 

Jelentkezni az info@thorgym.hu email címen lehet, tárgy mezőbe írjátok FMTL2, vagy érdeklődjetek a 0670-612-88-29-es számon. A jelentkezés feltétele a részvételi díj befizetése, mely történhet átutalással vagy készpénzben a termeink pultjainál. (Átutalás esetén a megjegyzés rovatba neved és FMTL2 szavakat írd) Szabad helyek feltöltése a befizetések sorrendjében történik. Maximális létszám 16 fő.

THOR ACADEMY KFT bankszámlaszáma: 10104105-67898700-01004000

IDŐPONT:  2O17. Március 18.-19. ÉS 2O17 Április 1.-2.

Helyszín: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 4O/a - THOR GYM ÚJBUDA

Részvételi díj: 52.ooo Ft

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital