Hírek

Plesó és a Hungarian Games

2017.04.04
Siker és győzelem a hétvégén. Gratulálunk Tomikám a tökéletes szerepléshez. Olvassátok el élménybeszámolóját, egyenesen a győztes tollából:

Verseny beszámoló
-------------------------
Hungarian Games 2017
Budapest
Crossfit B’bross

Tavaly is részt vettem ezen a versenyen akkor 3. helyen végeztem (Rx), mivel nagyon jó volt minden idén sem lehetett kihagyni! 
Mindenek előtt örökhála a kis mennyasszonyomnak, hogy ápolt és segített a versenyt megelőző néhány napban, mert egy iszonyú hasmenés/gyomorfájás döntött le szó szerint a lábamról. Péntekre valamilyen szinten már össze tudtam magam szedni, így még sem kellett visszalépnem hála istennek. 
Idén a verseny 2 naposra lett szervezve Scaled-Masters-Rx kategóriákra bontva. Komoly erőt képviselő nemzetközi versenyzők is versenybe szálltak, akik a pódiumig is eljutottak.

+ Idén is a szervezés rendkívül jó volt: nagy bemelegítő helység, speaker, on-line kivetítők, standok, meleg étel lehetőség, ingyenes kóstolás, ingyenes frissítők, komoly kedvezmények, éééés jeges medence! :)Szerintem a hangulat az összkép, a lebonyolítás nagyon rendben volt. Idén sem hagyták üres kézzel a dobogósokat, komoly tárgy nyereményeket, és be nem jelentett pénzdíjat is kaptunk, az utóbbi nagyon meglepett jól jött :D 
+ Érdekes újítást tapasztalhattunk meg, ami a Zero WOD volt. Ez egy amolyan 0. WOD volt, amit a verseny előtt teljesíteni kellett ezt utólag elbírálták, majd az eredményt beszámították a versenybe. Így Rx kategóriában 8 wod-ból állt össze a végeredmény. 
A „politikai korrektség” mindig kikívánkozik belőlem, aki ismer az tudja. Ami komoly hiba volt a versennyel kapcsolatban az néhány szakmai jellegű dolog…
- 1. GTOH létra 28kg ->48kg, egyszerű feladat volt emelkedett a súly, amit 50 mp belül meg kellett oldani mind két kézzel. Ez nagyon jó feladat lett volna, ha vagy a technika szabályok közé lett volna szorítva, vagy komolyabb súlyokat is megmozgathattunk volna. Ugyan is az történt, hogy ha jól tudom MINDEN versenyző végig alázta a létrát, és az utolsó súllyal végzett guggolás döntött. A baj ezzel annyi, hogy ez nem egy guggoló létra lett volna elvileg, még is az lett belőle, mert nagyon alá lett lőve a súly. Ezt nagyon sajnáltuk :( (én biztos) 
- 2. Ez egy amolyan CF programozási mélyrepülés. Aki ezt a sportot űzi jól tudja, hogy a rendszer a végtelenségig variálható szószerint. Egy 2 napos versenyen most mégis 2x kellett burpeezni, thrusterezni, és húzódzkodni. Valamint iszonyúan alsóvégtag centrikus volt az egész verseny. Ebben minden versenyzőtársammal egyetértettünk. Azt gondolom, minden adott lett volna egy jóval komplexebb wod kreáció elkészítéséhez. 
Na de ennyit a negatív dolgokról. Szerintem objektíven láttam a helyzetet, remélem semmi személyeskedés nem olvasható ki a sorok között. Az biztos, hogy 
Kori Tomán a főszervezőnek is jár az aranyérem, mert összességében szuper versenyt hozott össze idén is, amiért kimondhatatlanul hálásak vagyunk! Ja igen, idén is lesz Double Cross Challenge, ami szintén remek verseny méghozzá páros kiadásban, írjátok be a naptárba! ;)
Képek: 
https://www.facebook.com/pg/madarbalazs/photos/…
----------------------------------------------------------------------------- 
Ez a siker is egy igazi csapat munka volt: köszönet 
Mónika Krivács hogy melletem állt a 2 nap alatt masszírozott, segédkezett ahol épp tudott. Köszönöm a biztatást, szurkolást, és a puszta jelenlétet Csaba Vásárhelyinek sokat jelentett a néhány kedves szó. Köszönöm a segítséget Ferenc Odor, és Bence Szegszárdi az útmutatásuk nélkül nem tartanék itt, csupán egy fejetlen bölény lennék ami sose tudná pontosan mikor csapjon oda. 
Esélyem se lett volna ilyen jól regenerálódni a 
Rain International Europenélkül
Köszönöm az 
Ice Bear Sportnak a kiegészítő felszereléseket, amik mindig stabilan fognak maxolásnál.
Végül köszönet a hét közbeni munícióért a 
YoloFoodPornnak, elképesztőek a kreációik! :)

Folyt köv: CrossMajális 2017! (mint edző)

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital