Hírek

Plesó Tomi

2016.12.15
Olvassátok el Plesó Tomi edzőnk versenybeszámolóját, a hónap eleji The Best Crossfighter Challenge RX Döntőjéről. Gratulálunk a remek szerepléshez!

Szegeden Minden idők legerősebb férfi mezőnye gyűlt össze, ami önmagában elég csalogató volt plusz a rengeteg pénzdíj, és nyeremény is. Ehhez gratulálok a szervező brigádnak, szép munka! Nagyon komoly küzdelem alakult ki, ami szerintem rendkívül látványos volt.
Na és akkor jön az őszinte véleményem az egyéb dolgokról: 
>>>>>>>>>>
Számomra egészen elképesztő standarok kihirdetése, amik fel is emésztették a mezőny egy részét. A súlyt nem lehetett eldobni miután végeztél a feladattal! WTF??? 200 pulzuson súlyemelő gyakorlatnál… ez nagyon szakmaiatlan döntés volt tudjuk, hogy vékony volt a padló és nem szabad betörni a parkettát, de könyörgöm versenyezni megyünk az életünket kihajtani… Azt gondolom rossz volt a helyszín. Mellesleg én is szenvedője voltam ennek az ötletnek, cm-k múlt, hogy csak a versenyem úszott el egy guggoláson és nem a térdkalácsom, köszönöm szépen. 
>>>>>>>>>>
Kétes bírói döntések tömkelege.
Ez az a dolog, ami szinte minden versenyen előjön, itt se volt másképp. Sok versenytársamtól is hallottam, hogy a kötélmászásnál elengedtek jó néhány embert „hadd menjen meg volt az”.
Hozzáteszem komoly kihívás volt az extra magam kötélmászás thruster combo, potyogtak is a versenytársak rendesen, sajnos itt is volt komoly sérülés(mentő). Nekem konkrétan 1 mp-n múlt a döntőbe jutásom, a határozatlan bírói jelenlét miatt. Ennek ellenére, meg sem fordult a fejemben, hogy a zsűri asztalnál reklamáljak, hisz óriásit küzdöttek a versenytársak, akikkel szemben nem lett volna fair talán a dolog. Erre nagyon oda kéne figyelni! A tét is komoly volt! 
>>>>>>>>>>
WODOK:
Az első feladat egy jó kis sprint volt, keverten BW, és súlyemelő gyakorlatokkal. A második és harmadik egyaránt Skill és hasonló idejű met-con. A Szakma a tervezésnél nem nagyon jött össze, nem volt erőfelmérő (számtalan sok megoldás lehetett volna, úgy is hogy ne kelljen ledobni súlyt…). Nem volt állóképességet tesztelő feladat. Erre nehéz mit mondani L 
>>>>>>>>>>
Remélem a kritikámat nem veszi senki személyeskedésnek, maga az elgondolása felépítése a versenysorozatnak szerintem nagyon jó, átgondolt. A kivitelezéssel voltak bajok. Remélem ezeket jövőre kijavítják, és biztos még jobb lesz az egész. Hajrá TBCF! Jövünk!
>>>>>>>>>>
Saját versenyzésemről túl sokat nem tudok írni. Fél lábbal végül az 5. helyen végeztem. Az első feladatban óriásit hibáztam, ami a döntőbe, és a dobogóba került. Nagyon bosszantó!
A srácoknak gratulálok, ők nem hibáztak ekkorát ők oda is kerültek, ahová érdemelték. A döntő wodot élmény volt végig nézni. Hatalmas gratulációt érdemel mindenki aki megküzdött ezzel a versennyel.
>>>>>>>>>>
Akiken nem múlott semmi:
A csapat akik támogadtak, bíztattak, masszíroztak 
Köszönöm a törődést! 

 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital