Hírek

PT második felvonás

2017.03.22
Napok múlva vége a PT első sorozatának. Két hónappal ezelőtt kezdte Bácskai Kata első gyógytorna témájú szemináriumát. Azóta eltelt 3 alkalom, levontuk a tanulságokat és kitaláltuk a második felvonás menetrendjét. Következő PT for Athletes Április 8.

Napok múlva vége a PT első sorozatának. Két hónappal ezelőtt kezdte Bácskai Kata első gyógytorna témájú szemináriumát.  Azóta eltelt 3 alkalom, levontuk a tanulságokat és kitaláltuk a második felvonás menetrendjét. Következő PT for Athletes Április 8. 

Jól összeszokott csapat érkezett a harmadik szemináriumra. A kemény mag (16 fő) már a legeleje óta minden második vasárnap megjelenik a Thor-ban kényelmes edzőruhában, hogy Katát hallgatva még többet tanulhasson. Kigurítva a kényelmes polifomokat 10:00-kor már kezdődhet is a szeminárium. Edzők, versenyzők, szabadidő sportolók, a Thor minden szintje képviselte magát a szemináriumon.

Az első szeminárium után minden résztvevőnek kiküldtünk egy kérdőívet, mert véleményük nagyon fontos a számunkra. Szép számmal visszaérkezett irományok tanúsága szerint mindenki megtalálta számítását.

 „A munkámhoz szükséges ismeretek bővítése miatt jelentkeztem. Amit kaptam eddig, az több volt annál, amit reméltem.”

„A vállfájdalmam elmúlását és a mobilitásának helyreállítását vártam és kaptam.”

Katát is megkérdeztük, hogy élte meg az első felvonást, min kell változtatni vagy javítani a jövőben.

„Az Én részemről pozitív volt az első felvonás. Vannak kisebb technikai problémák, ami az előadásokat illeti, de a következő felvonásra igyekszem javítani rajtuk. A résztvevők jelezték, hogy jó volna ha kapnának egy handout-ot, így könnyebb lenne a jegyzetelés...illetve az a tapasztalat, hogy célszerűbb volna, ha végig járjanák mind a 4et, mert aki közben csatlakozik sokszor nem érti, hogy miről is van szó...

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a sok pozitívumnak köszönhetően, már csak 3 hét és jön a következő a PT, a II. felvonás. A részletekről lentebb olvashattok:

Április 8. szombaton indul a szemináriumsorozat (kivételesen szombaton, a többi alkalom vasárnap lesz 10:00-ás kezdettel). A szemináriumsorozat ára 20.000.- amely mind a négy alkalomra belépést biztosít.  

Jelentkezni az info@thorgym.hu címen, a tárgy mezőben írd PT II., illetve küld el számunkra neved és email címed. 

PT for Athletes szemináriumra a végleges jelentkezés feltétele a részvételi díj befizetése, mely történhet bármely THOR GYM recepcióján kp-ben vagy átutalással a 10104105-67898700-01004000 bankszámlára (megjegyzés rovatba a neved és a PT szavakat írd). Részvételi díj 20.000.- forint. A szabad helyek feltöltése a befizetések sorrendjében történik, ezért kérlek, rendezd minél előbb a díjat, hogy ne maradj le a szemináriumról. Befizetésed után egyből visszaigazolási emailt fogsz kapni.

Szemináriumunk 4 részből áll, amely a következő témákat érinti:

PT for Athletes I.: Core izmok és csípő tesztelése és korrekciós gyakorlatok alkalmazása    Április 8. szombat     

PT for Athletes II.: Nyak, váll tesztelése és korrekciós gyakorlatok alkalmazása          

Április 23. vasárnap              

PT for Athletes III.:Térd és boka tesztelése és korrekciós gyakorlatok alkalmazása                  

Május 14. vasárnap   

PT for Athletes IV.: Korábban előforduló sérülések edzése.         

Május 28. vasárnap

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital