Hírek

Sikeres vizsga = edzői állás

2017.03.14
Nagy hajrával győzedelmeskedve  Zugló színeit képviselve, Bujáki Ricsi tanítványaként vágott bele a képzésbe. Mint ha meséből lépett volna ki, jött, látott és győzött. Telefonon értem el Mariannát: Tóth Marianna és a Garage Gym története.

Ákos: Had gratuláljak, a kevesek egyike vagy aki sikeresen elvégezte az FMT képzést, diplomát és még egy állásajánlatot is kaptál. Hogy is volt ez?
Marianna: Egy alapos anatómiai és edzéselméleti ismereteket igénylő írásbeli vizsga után jött a gyakorlati szóbeli vizsga. Végül összehívtak minket és kihirdették az eredményeket. Sokan voltunk de csak hat bizonyítványt tartott Bálint a kezében. Az ötödik bizit is átadta, amikor végül az én nevem is elhangzott. Nagyon boldog voltam. Utána a Garage Gym tulajdonosai, akik a vizsgabizottság tagjaiként aktívan részt vettek a vizsgán, megtisztelve bizalmukkal munka lehetőséget ajánlottak nekem, ami nagyon jól esett.

Á: És?
M: Örömmel elfogadtam.

Á: Lépjünk vissza az elejére, hogy jött a jelentkezés ötlete?
M: Bujáki Ricsi tanítványa voltam, Zuglóba jártam edzeni. Ott ismerkedtem meg a funkcionális edzés világával. Fitness-Wellness instruktornak tanulok. Tudtam, hogy edzőként szeretnék dolgozni és Ricsi jó példával járt előttem. Ő is FMT-t végzett, így tudtam, biztos a javamra válik majd. Mindenképpen szerettem volna egy plusz képzést az alap mellé, ez tűnt a legjobbnak.

Á: Mi az ami pluszt adott, eddigi tudásodhoz.
M: Bálint igazán tiszteletre méltó, és inspiráló tanár. Szakértelme és humora a szárazabb anyagrészeket is élvezhetővé tette. Sok edzéselméleti dolgot tanultam tőle. Amióta pedig Wittmann Zsoltinál lezajlott a mobilizációs hétvége más szemmel nézem az embereket. Előre/hátrabillenő medencék, tartásproblémák, stb. szúrja ki a szemem mindenhol. Amikor csak tehetem mindenkit felmérek és korrekciózok. Nagyon élvezem. :D

Á: Hogyan látod magad ebben az új szerepben? Jövő héten, egy hónap, egy év múlva
M: Tegnap voltam a Garage Gym-ben, hogy megbeszéljük a részleteket. Szombaton kezdek, eleinte segédedzőként, majd ha minden a terv szerint alakul, egy hónap múlva saját kezdő csoportot kapok. Tetszett a légkör, nagyon barátságosak az edzők. Minden erőmmel igyekezni fogok a bizalomnak, amit tőlük kaptam eleget tenni. Célom jövendőbeli vendégeimmel a funkcionális edzés megszerettetése, edzéssel kapcsolatos céljaik megvalósítása.  Egy olyan közösség kialakítása ahová örömmel járnak le edzeni.

Á: Remélem minden összejön, amit elterveztél. Gratulálok és sok sikert kívánok.
M: Köszönöm szépen!

Következő FMT képzésünk Július legelején indul. Szeptemberben pedig a legjobbak közül ismételten többen állásajánlatot kapnak. A Thor termeiben biztosan, de reméljük, hogy szakmai partnereink közül egyre többen fognak csatlakozni a kiválasztási folyamathoz. Érdeklődni vagy jelentkezni az info@thorgym.hu címen vagy a 06706128829-es számon tudtok. 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital