Hírek

Spirit of Thor Zugló

2018.02.02
Február 24-én Thor Gála, ahol átadjuk a Spirit díjakat. Ismerjétek meg a termünk jelöltjeit, akik várják szavazataitokat!

A Spirit of Thor Zugló címet annak szeretnénk átadni, aki a közösségben kulcsszerepet tölt be. Annak, aki nem csupán az edzéseken tűnik ki, de lelkesedésével, segítőkészségével hozzájárul ahhoz, hogy előrébb jussunk, fejlődjünk. Annak aki személyiségét illetően teljességgel azonosulni tud a Thor által preferált értékrendekkel.

Lássuk, kik nyerhetik ezt az elismerést:

 

ÁCS BOGLÁRKA

Eszes Lili csapatának üdvöskéje, akivel már sok Thoros fotón találkozhattatok. Annak ellenére, hogy nagyon vonzó leányzóról van szó, a népszerűség nem szállt a fejébe. A közösség összetartásában nagyon fontos szerepe van, s minden alkalommal, legyen az sörözés, csapatépítés, vagy verseny, rá számíthatunk. Ezek mellett rendszeresen tartanak a csapattal összejöveteleket, mely nagyrészt neki és a csapatépítő munkájának köszönhető.

 

TAR VERONIKA

Az egyik legrégebbi vendégünk, aki óriási fejlődést mutatott az elmúlt években. Vera alapvetően egy nagyon őszinte személyiség. Bujáki Ricsi csapatának egyik legaktívabb tagja, aki szintén minden alkalmat megragad, hogy a közösség épülgessen, s ebben igen aktív is. Nem utolsó sorban alázatos edzésmunkájával isnpirálja és motiválja a többieket.

 

RÁBAKÖZI TAMÁS

Plesó Tomi edzettjeként Vásárhelyi Csabiékkal szintén az első zuglói csapat tagja. Tamás mindig segítőkész és építő jellegű hozzáállásával sokat segített a terem fellendülésében. Közös versenyzések, csapatépítők, bulik során mindig lehet rá számítani, azonban ha fejlődni kell, akkor is ott áll az ötletelők között. Edzéseken is mindig odateszi magát, így nagy esélyese ennek a kategóriának.

 

FARKAS ROLAND

Jelenleg Czunyi Kata edzettje, aki folyamatosan aktív a közösségi portálokon. Építő jellegű hozzászólásaival, s fergeteges humorával sokunk életébe csempész vidám perceket. Roland állandóan mosolyog, így az edzéseken is szüntelenül jó hangulatot teremt a csapatban.

 

Szavazzatok arra, akivel leginkább tudtok azonosulni, s akit méltónak tartotok arra, hogy személyiségét díjazzuk.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital