Hírek

Súlyemelő szeminárium vol. 2

2015.09.23
Ha lemaradtál az első alkalomról, akkor sem kell agggódnod, hiszen most van lehetőséged biztosítani a helyed a következő következő szemináriumra. Bár ez a második előadás lesz, de ne félj segítünk bepótolni az első alkalmat. Mivel a bérletesek lefoglalták helyüket az egész sorozatra, ezért csak egy pár szabad helyet tudunk felajánlani. Itt az ideje átlépned a félelmeiden!!!

"Az olimpiai súlyemelők rendkívüli képességeik abból adódnak, hogy elsajátítják, miként tudják hatékonyabban munkára bírni még több izomsrostjukat, még gyorsabban, mint azok, akik nem emelnek. Ez különösen fontos azoknak a sportolóknak, akiknek a sportcéljaik miatt muszáj megőrizniük egy alacsonyabb testsúlyt, viszont képesnek kell lenniük nagyobb erőt kifejteni."

Az olimpiai súlyemelés két fogásnemből áll, szakításból (snatch) és lökésből (clean&jerk). A szakítás lényege hogy egy mozdulattal fej fölé juttassuk a súlyt. Lökésnél a súlyt először mellre vesszük, majd onnan egy határozott dinamikus ollózó kilökéssel fej fölé juttatjuk. Ha a mai napig csodálva nézed ezeket a sportolókat, akik a saját testsúlyuk többszörösét képesek szakítani és fejük fölé lökni. Úgy gondolod, hogy ember feleti erejük van? Azt hiszed, hogy ez neked is menne? Szerinted a gyakorlatok végrehajtásához helyes technika szükséges? Szükséged van egy szakemberre, aki egy jól felszerelt edzőteremben segít elsajátítani a sport apró elemeit. Ítt a lehetőség! A Thor Gym súlyemelő szemináriumot indít, ahol a gyakorlati oktatáson kívül a sportág elméleti hátterét is megtanulhatod.

Amit kínálunk:

Minden alkalommal igyekszünk a rendkívül összetett mozgássorból, kiragadni a részleteket és a tökéletességig fejleszteni. A különböző alkalmak során különbőző egységeket nézünk át a gyakorolunk be. Az következő alkalommal a CLEAN azaz felvétel részeit nézzük át. Eleinte csak kivetítőn, majd az apró elemek elkülönítve kerülnek betanulásra, ameddig össze nem áll a kép.

Nem gondoljuk, úgy, hogy 1 nap vagy inkább pár óra alatt meg lehet tanulni azt amit a súlyemelők éveken kereszül tanulnak, gyakorolnak. Éppen ezért minenki kapp házi feladatott, mely segítségével tehetünk egy nagy lépést a sikeres súlyemelés felé.
Kell-e mindehhez valamiféle előképzettség? Mivel a súlyemelés erősport, ezért nem árt, ha rutinos vagy az elemelésben, guggolásokban, fej fölé nyomásokban. Ebben az esetben garantált lesz a gyors fejlődés, de ha nem vagy erőd csúcsán akkor itt az ideje egy igazán hatékony rendszer elkezdésének.

Az második szeminárium felépítése:

- weightlifting I. áttekintése
- súlyemelés előtti mobilizáció
- a súlyemelő étrendje
- clean technika
- clean speciális erőfejlesztői

SZABAD HELYEK KORLÁTOZOTT MENNYISÉGBEN, MELYRE AZ ELSŐ ALKALOMMAL RÉSZVEVŐK ELSŐBBSÉGET KAPNAK.

 

A jelentkezés feltétele a részvételi díj befizetése személyesen a recepción vagy átutalással a 12011069-01492856-00100004 bankszámlára (megjegyzés rovatba a neved és a SÚLYEMELÉS szavakat írd)

 

Következő alkalom:
2015. 09. 26.  11:00 és 14:00 kezdéssel
Helyszín:
Thor Gym , 1116 Budapest , Nándorfejérvári út 40/a
Jelentkezni: info@thorgym.hu

További alkalmak:

2015.10. 04.

2015.10. 18.

Részvételi díj: 2.990.-/alkalom

4 alkalmas bérlet: 9.990.-

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital