Hírek

Szeptemberben ismét Új Beavatás csoportok indulnak

2017.08.07
Itt a lehetőség azok számára, akik eddig lecsúsztak, lusták voltak, nyaraltak, vagy egyszerűen, akik csak mostanra szánták rá magukat, hogy változtassanak az életükön. Egy minőségi, energikus, egészségesebb élet lehetősége vár, s csak rajtad áll, belépsz-e a kapun. Mi várunk!

Bizonyára sokan vagytok, akik elégedetlenek a külsejükkel, de nem tudod hogy kezdj neki rendbe tenni önmagad, saját önbecsülésed. Sokan vagytok, akik a kifogásokat kerestétek: „meleg van”; „szabadságon leszek”; „hová tegyem a gyereket?”... Sokan vagytok, akik félnek lemenni egy profi terembe, tartva attól, hogy kinéznek, vagy épp lenéznek. Sokan vagytok, akik úgy gondoljátok: „Előbb otthon felkészítem magam, s utána vágnék bele…”

A jó hír, hogy ezek a kifogások, és hátráltató tényezők megszűnnek létezni! Szeptembertől már nincs kánikula, már kevesen mentek szabadságra, a többség kipihente magát. Felfrissülve, feltöltődve vágtok bele a munkátokba / hivatásotokba. A gyermekek mehetnek suliba / oviba / bölcsibe. E körülmények nem tőlünk függnek, viszont mostantól nem fogadjuk el kifogásképp, s a legfontosabb: Te sem fogadhatod el! Ám mielőtt elkezdenél újabbak után kutatni, ne tedd! Inkább gondold át: A legfontosabb kincsünk, amiből csak egy jutott az az életünk, egészségünk. Senkit nem ismerek, aki lemondana arról, hogy lássa az unokáit, aki megélné mindazt ami várhat rá. Ha vigyáz önmagára. Vétek, és bűn ezzel nem foglalkozni, ám más nem fog helyetted! Ez egyedül a Te felelősséged! Nem edzhet helyetted sem Apuci, sem a Párod. Neked kell megdolgozni az egészségedért!

A többi kifogás pedig, melyet fentebb olvastál, s te magad is sűrűn használtad, azok már rajtunk állnak: Egy inspiráló közegben, ahol mindenki emlékszik még azokra a nem túl távoli időkre, mikor kezdő volt, nem találkozhatsz olyanokkal, akik kinéznek majd, vagy lekezelően csóválják a fejüket. Sőt, nap mint nap felemelő azzal szembesülni, ahogy belépve a terembe egy olyan közegbe érkezünk, ahol segítik, bátorítják egymást a sportemberek!

Igen, itt sportemberekről van szó, és egy összetartó közegről, ahol barátságok köttetnek, szerelmek szövődnek, de leginkább lelkes amatőrökből atléták válnak. Tudom, Te nem szeretnél ilyen magasságokba törni, csupán jobban kinézni, ledobni néhány kilót. De pár hét / hónap elteltével az életed részévé válik a mozgás. Azt veszed majd észre, hogy ha kihagysz egy-két alkalmat hiányzik. Hiányzik a mozgás, a sport, de hiányozni fognak a többiek is, az ugratásaikkal, buzdításukkal, nevetésükkel együtt. A közösség részévé válsz, s nem elégszel meg azzal, hogy valamit csak csinálgass.

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is.

Szóval szeptembertől minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén feszíts a csajok / pasik előtt.

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot, és vágjunk bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted, hogy egy Sportegyesület tagja légy, ahol egymást segítve minden tag élete minőségi pluszt kap. Lépj hát be a kapun! Csatlakozz hozzánk!

Az Órarendhez kattints ide, ha pedig kérdésed lenne, írj nekünk!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital