Hírek

Szolgálat mellett

2019.07.05
Fmt képzésünk hallgatóinak bemutatása folyamatban: a következő edzőjelölt Komlósi Balázs
 
Hallgatóink sokan, sokfelől érkeztek, azonban céljaik hasonlóak. Ám, egyre sűrűbb jelenség, hogy valaki a meglévő, biztos hivatása mellett is szeretne több lábon állni. Balázs is így került a képzésre. Most vele ismerkedhettek meg:
 
 
 
Van egy biztos állásod, miért ültél be az iskolapadba újra?
 
Edzőm javaslatára vágtam bele az FMT képzésbe, hiszen régóta forog a fejemben a gondolat, hogy a későbbiekben mint edző folytassam a pályámat.
 
 
Ki az edződ, és hogyan jött a funkcionális edzés a képbe?
 
2017-ben Torma Ádámmal (akivel régen egy iskolába jártam) összefutottam és beszélgettünk. Ekkor került szóba került a Thor gym és azon belül a Valhalla team. Mesélt róla Ádám, hogy milyen jellegű edzések vannak itt, ami nagyon megtetszett. Elkezdtem járni rendszeresen az edzésekre, amiben úgy érzem maximálisan megtaláltam magam. Óriási mértékű állóképességet erőt ad ez az edzésforma. Annyira megtetszett, hogy a mindennapi konditermi edzéseket szinte teljes mértékben felváltotta a funkcionális edzés. Mivel nem olyan régóta űzöm ezt a fajta edzésnemet, így van még bőven mit tanulnom, de úgy érzem megtaláltam a hozzám illő sportot.
 
 
Korábban milyen jellegő edzéseket végeztél?
 
Ugyebár hivatásosként teljesítek szolgálatot, amiben alapvető elvárás az hogy fizikailag is top-on legyünk a munkánk során. Éppen ezért elengedhetetlen számomra a rendszeres sport. Dunaújvárosban születtem és ott is élek a mai napig. Már óvodás koromban Édesanyám beiratott úszásra, amiben közel hét évet töltöttem el. Középiskolás koromban már tudtam, hogy hivatásos vonalon szeretnék dolgozni, amihez elengedhetetlen volt a küzdősport. Így az egyik helyi egyesületnél 4 esztendőn át űztem a thaiboxot. Mikor felszereltem és elkezdtem dolgozni, ott már a szabadidő hiánya miatt nem volt lehetőségem a rendszeres versenyszerű sporthoz, így a szabadidőmben futottam és konditerembe jártam.
 
 
Miért az FMT képzést választottad?
 
Több ismerősöm es csapattársam is végzett már az FMT képzésen. Tőlük is hasonlóakat hallottam, mint amiket magam is tapasztalatok. Ezek miatt döntöttem elsősorban az FMT képzés elvégzése mellett. 
 
 
Mik ezek a tapasztalatok?
 
Magán a képzésen nagyon tetszik az, hogy preciz, alapos és részletes. Az oktatók naprakészek és nagyon széleskörű tudással rendelkeznek, amelyet a lehető legmélyebben át is adnak részünkre.
 
 
Akkor egyszer edzőként is találkozhatunk majd veled?
 
Terveim és céljaim között van hogy az FMT sikeres elvégzése után a Thor gymben magamra ölthessem az edzői pólót.
 
 
Sok sikert kívánunk!
 
 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital