Hírek

Szolgálati közlemény

2016.12.13
Hamarosan négy évesek leszünk, örülünk, hogy egyre többen és többen vagyunk. A 2017-es év sok újdonságot és fejlődést fog hozni. Már alig várjuk az Új évet. Kemény lesz, de azért csináljuk, hogy a Thor Gym még jobb és jobb legyen!

Lassan, négy éve mikor megnyitottunk, úgy határoztuk meg a működésünket, hogy stabilan, hosszútávon is ugyanazt a szolgáltatást nyújthassuk. Mind a szakmai elhivatottságunk, mind az árképzésünk mit sem változott a kezdeti tervekhez képest. Most így a negyedik év derekán mégis kénytelenek vagyunk két változtatást eszközölni a 2017-es év elejétől. Ez az AYCM kártyásokat és a diákbérleteseket fogja érinteni.

Az AYCM kártyát gyorsan el lehet intézni. Január másodikától csak L-es vagy annál nagyobb konstrukcióval lehet a Thor Gym szolgáltatásait igénybe venni. Ezért kérünk minden AYCM kártyás vendégünket, hogy munkáltatójánál mihamarabb járjon utána a kártyájának.

A diákbérletet érintő döntésünk mögött komoly érzelmek húzódnak, ami miatt az új határokat meg kell húznunk. Három évvel ezelőtt mikor kitaláltuk, hogy a diákoknak segítséget szeretnénk nyújtani kedvezmény formájában, ténylegesen a klasszikus iskolásokra, egyetemistákra gondoltunk. Sajnos az elmúlt időszakban több olyan vendégünkkel is találkoztunk, kik a terebélyes autójukból kiszállva kapták elő diákigazolványukat. Ez nem az a kép amelyet elképzeltünk annó… Hosszú vajúdás után meghoztuk a döntést. Az állam által is használt nagykorúsági küszöbhöz kell leszállítanunk a kedvezményre jogosultságot. Január elsejétől 18. életévüket nem betöltő vendégeink kaphatnak diákkedvezményt. 

Várunk benneteket az idei év után jövőre is, a 2017.-es évben.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital