Hírek

THOR 2 – Megnyitó Március 14.-én!

2015.02.26
Örömmel jelenthetjük be, hogy 2015.március 14.-én, szombaton megnyitja kapuit a THOR GYM 2! Várunk minden érdeklődőt szeretettel a Zuglói Füredi úton, ahol a tőlünk megszokott színvonalon, és arculattal, azonban új lendülettel megnyitjuk az új termünket.

 

A Thor arculata, és az irányvonal, amit képviselünk, már ismert: Elsősorban a funkcionális edzések szerelmeseinek adunk otthont új termünkben is, ahol a már sikeres és méltán népszerű Beavatás programmal segítünk mindenkinek, aki a funkcionális edzésekhez szükséges alapokat, mozgásmintát, és technikákat szeretné elsajátítani. Mindez a megszokott rendszerben működik majd zuglóban is, és a középhaladói szintje a kurzusnak, vagyis az Athletic Body, majd a haladó csoportok, azaz az UST irányvonal adott számotokra.

Ha bárki inkább a testépítői irányvonal mellett döntene, és fontos számára az abszolút erő. Mindezt úgy, hogy a mobilitásra is hangsúlyt fektet, és nem szeretné ha izmai túl merevek, mozgása pedig korlátozott legyen, annak ajánljuk itt is a Powerbuilder Training System óráit.

Küzdősport rész is rendelkezésre áll majd, ahogy ezt a Thor hagyományai szinte kötelezővé teszik, azok számára, akik ezt az utat választják a mindennapi stressz levezetéséhez.

Végül, ám korántsem utolsó sorban egy profi Crossfit részleget is építettünk, hiszen ha funkcionális mozgásformáknál tartunk, akkor elengedhetetlen, hogy a manapság legnépszerűbb fittségi sportág is képviselje magát.

Profi körülmények, jó hangulat, elismert szakmai háttér. Mindezek már nem csak a XI. Kerületben, hanem Pesten, a XIV. kerületben is elérhetőek lesznek szombattól.

 

További információkkal minden nap szolgálunk a megnyitóig! Kövessétek itt a honlapon, illetve a Thor Gym facebook oldalán.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital