Hírek

Thor Cup eredmények

2016.12.16
Vasárnap tíz órakor Szakmai Vezetőnk, dr. Tanos Bálint megnyitotta a negyedik Thor Cup-ot. A szavaival élve, ez volt a legkeményebb és legmagasabb színvonalú verseny a Thor Cup történetében.

Igazi háziverseny feeling-el vasárnap délelőtt megtelt a Thor Gym. A versenyzőket lelkes és nagyszámú szurkolótábor kísérte el, a legfiatalabb tag, bár végigaludta a legizgalmasabb pillanatokat, de biztosan jól szórakozott, mert néha hangos sikításokkal adta tudtunkra, hogy ő is kiveszi a részét a buliból.

Tíz után pedig Hölgyek és Urak feszültek egymásnak, de legfőképpen saját maguknak. Az első három feladat volt a selejtező, de már itt ki kellett hoznia mindenkinek a maximumot, hogy kvalifikálja magát a döntőbe.

Már kora délután, kettő után kicsivel eljöttek a döntők, hol első három versenyszám legjobbjai mérhették össze a tudásukat. A győztes pedig az lett, aki a leggyorsabban teljesítette az alábbi listát.

500 m evezés-10 Wall Ball-40 Swing- 500 m evezés -20 Wall Ball -30 Swing -500 m evezés- 30 Wall Ball -20 Swing- 500 m evezés -40 Wall Ball -10 Swing

Hölgyek kezdtek és négyen indultak neki a mindent eldöntő feladatnak. Az utolsó pillanatig fej-fej mellett, de a végét jobban bírta Magyar Edina Valhalla team versenyzője.

A férfiaknál négy Titán feszült egymásnak. A tavalyi címvédő, Merk Ádám, két egykori válogatott kajakos és egy evezős. Végén Demeter István végzett hamarabb a feladattal, így ő álhatott fel a dobogó tetejére.

A verseny után kihirdettük az összetett bajnokot, azt aki a legjobb eredményt érte el a PWB kupán és a Thor Cup-on. Így a legerősebb és egyben a legállóképesebb versenyző lehetett a Thor Legerősebb Embere és Legerősebb Hölgye.

Az összetett versenyben megvédte címét Merk Ádám, ezzel még egy évre megtartva VIP, névre szóló szekrényét. Még a Hölgyeknél Lehóczkyné Fawal Margit nyert és kapta a névre szóló szekrénykulcsot.

Jövőre, folytatjuk a hagyományt és év végén jön a következő Thor Cup. 

Dobogóink:

Hölgyek

1.)    Magyar Edina (Valhalla) – Kvotidián Ági és Torma Ádám

2.)    Gál Emese (Újbuda) –  Open Gym

3.)    Olajos Tünde (Valhalla) -  Kvotidián Ági és Torma Ádám

Urak

1.)    Demeter István (Zugló) – Plesó Tamás

2.)    Merk Ádám (Újbuda) – dr. Tanos Bálint

3.)    Soós Péter (Valhalla) - Kvotidián Ági és Torma Ádám

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital