Hírek

Thor FMT - A siker útján

2017.03.06
A hétvégén ért véget és sikeres vizsgákkal zárult a VII. Thor FMT Level 1 képzésünk. Az edzőjelöltek a két hónapos képzés alatt belátást nyertek a funkcionális edzés világába, a kurzus elvégzését követően a jelöltek alkalmassá váltak rá, hogy a jövőben alapjaiban változtassák meg vendégeik életmódját, életminőségét, egészségét és fittségét.

A  két hónap alatt a résztvevők tanultak az alapvető emberi mozgásmintákról, a funkcionális edzésről, mint edzésmódszerről, a funkcionális erőedzés eszközeiről és technikáiról, megtanultak edzést tervezni, edzést levezetni, összességében szakmailag naprakésznek és profi edzőnek lenni a funkcionális edzés világában.

A Thor Szakmai Életpálya programunk részeként egyre több budapesti funkcionális edzőterem csatlakozik a kezdeményezéshez, miszerint szakmailag képzett és a pályán helytállni tudó edzőket alkalmaznak. A Garage Gym képviseletében Hostyánszki Krisztiánnak és Baricz Lórándnak ezúton is köszönjük, hogy csatlakozva a vizsgabizottság csapatához, munkájukkal segítették a korrekt vizsgáztatást, a vizsgán felfigyeltek Tóth Mariannára és munkát ajánlottak neki. Előzetes várakozásainknak ellentmondva sajnos a vizsga nem úgy alakult, hogy több edzőjelöltnek is bizalmat szavazzunk, de Eisenbacher Dóra és Takács Dániel kitűntek rátermettségükkel, ők a héten csatlakoznak szakmai stábunkhoz. 

Ideje számolni a magyarországi funkcionális edzés térhódításával és az egyre növekvő igényekkel. Létjogosultsága van tehát a funkcionális edzés piacán egy olyan képzésnek, ami nem csak papírt ad, de tudást is, ahol megbukik a vizsgán az, aki nem sajátította el a kötelező tudásanyagot.  Büszkék vagyunk rá, hogy olyan edzőket képzünk, akik  - készhezkapva a bizonyítványukat - megállják helyüket az edzői pályán és akik tudják, hogy a jó edző ismérve a folyamatos fejlődés és önképzés, a tanulás, hogy hosszútávon is minőséget adhassanak leendő és meglévő vendégeiknek egyaránt.

A sikersztori mindezzel nem fejeződik be, 2017. július első hétvégéjén elindítjuk a VIII. Thor FMT Level 1 képzésünket is, mely végén szeptemberben ismét garantált edzői munkát biztosítunk a legjobbaknak.  A háttérben folynak a tárgyalások funkcionális edzőtermekkel, hogy a végzettek minél nagyobb számban tudjanak elhelyezkedni. A munkalehetőség nem a végállomás, hanem a kezdet, ennek megfelelően FMT Level 2 képzéseinkkel kívánjuk a szakemberek látásmódját szélesíteni, színesítve ezzel palettájukat, szakmai felkészültségüket és megalapozva ezzel hosszútávú helyüket a szakmában. 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital