Hírek

THOR FMT Level II.

2015.06.30
A nagy sikerű THOR FMT képzést, ősztől továbbképzésnek megfelelő képzés-sorozattal egészítjük ki. Az első állomásra október 1o.-i hétvégén kerül sor.

 

A THOR FMT képzésünk második állomása a speciális eszközök köré kialakított mozgásrendszerek áttekintése.

LEVEL 2 állomások:

- Felfüggesztéses hevederek használata a gyakorlatban (TRX, RIP 6O, GFLEX, BODY ROPE, STB.)

- A GIRYA, a Szovjet edzésrendszer ékköve.

- Súlyemelés alapjai (elmélei és gyakorlati képzésben)

- A funkciónális edzésekben használható TORNA elemek elsajátítása

Természetesen a Level II.-es sorozatunk nem csupán az FMT képzésünkön résztvevő hallgatóknak / végzett edzőinknek szól, hanem bárkit várunk szeretettel, aki szeretné továbbképezni magát, vagy csupán az adott eszköz technikáit hatékonyabban használná edzései során.

Első állomás 2o15. október 1o.-11.-én lesz a Thor Gymben.

Téma: Felfüggesztéses hevederek használata a gyakorlatban

A két nap folyamán elméletben, s még inkább gyakorlatban vezetünk be titeket a hevederek hatékony használatába. Kezdve azzal, hogy milyen esetekben célszerű a felfüggesztéses eszközök használata, egészen addig, hogy a gyakorlatban milyen apró finomításokkal tudjátok kihozni a maximumot a mozdulatokból. A képzés során több hevedert is fogtok használni, bemutatjuk azok erősségeit és gyengeségeit. Ez nem egy termék értékesítési előadás lesz! Célunk az eszközökben rejlő lehetőségek megismertetése a teljesség igényével. Az edzéstervezés és programozás különböző ciklusaiba helyezzük el a feladatokat és azok skálázott változatát. Vezetőedzőnk csaknem az összes Magyarországi képzést elvégezte és tapasztalatait egy képzésbe foglalja össze.

Részvételi díj: 5o.ooo Ft

A jelentkezés feltételele a részvételi díj befizetése, mely történhet átutalással a 12011069-01492856-00100004 bankszámlaszámra, vagy készpénzben a termeink pultjainál.

A befizetések sorrendjében tudunk helyet biztosítani. Maximum létszám: 12 fő

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital