Hírek

Toldi Attilával is megismerkedhettek

2018.07.18
Sorozatunkban az FMT Level I.-es funkcionális edzőképzésen résztvevő hallgatókkal ismerkedhettek meg. Ki, miért választotta ezt az utat, milyen célokkal vágtak bele? Ahány hallgató, annyi történt, s persze épp annyi féle cél is vezérli őket.

Szervusz, Attila! Beszélgessünk picit az FMT kapcsán rólad, a képzésről és a Thorról!

Hello, örömmel!

 

Honnan ismersz minket?

A Thor-ról már régebben hallottam, illetve akkor kerültem egy kicsit közelebb, amikor egyik barátommal beszélgettünk, aki funkcionális edzéseket tart. A képzésről konkrétan idén szereztem tudomást, egyik haveromtól, aki sikeresen elvégezte az FMT-t és azóta egy termet üzemeltet.

 

És ennyi elég volt ahhoz, hogy jelentkezz is?

Nem. Korábban is játszottam az edzéstartás gondolatával, ez csak dobott rajta. Azt látom, és tapasztalom, hogy ennek nagy jövője van, és nem utolsó sorban hasznos és érdekel is. Így, azt gondolom egyértelmű, hogy amikor ez kikristályosodott bennem, tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Szeretnék minél több ismeretet magamba szívni és azt a jövőben továbbadni másoknak. Nálatok minőségi munka folyik, mely feltételezi, hogy a képzés is szakmailag kiemelkedő lesz. Eddig nem is csalatkoztam, sőt...

 

A sporttal hogy állsz, mikor kezdted?

Már gyerekkorom óta sportolok. Nagyon szeretek mozogni, mindig is izgága voltam. El nsem tudom képzelni a napjaimat mozgás nélkül.

 

Mit/miket űztél?

Kipróbáltam több sportágat és egy időre leragadtam a focinál. Közben elkezdtem foglalkozni a testépítéssel is hobbi szinten. Minden iskolában tagja voltam valamelyik focicsapatnak. Akárhova kerültem mindenhol jó volt a társasag, ezt nagyon szerettem.

 

Mit jelent számodra a sport?

A sportot mindig a magam kedvére csináltam és nem azért, mert presszió volt rajtam a szülőktől vagy mástól. Felvidít, boldoggá tesz, miközben hülyülhetünk a haverokkal. Kell a lelkemnek!

 

Edzéseket is fogsz tartani?

Amennyiben sikerül megszereznem a képesítést, szeretnék. Ha az elszántságot és odaadást át tudom adni, s ezek mellett szakmailag is tudok segíteni, akkor már megéri!

 

Köszönöm a válaszokat, s sok sikert a képzésen!

Én köszi!

 

 

 

Amennyiben a te érdeklődésed is felkeltette a funkcionális edzőképzés, akkor januárban te is bővítheted a tudásod! Részleteket IDE KATTINTVA olvashatsz!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital