Hírek

Új belépőkártyák érkeztek

2017.09.18
Megérkeztek új belépőkártyáink. Két típusú belépő is a kínálatban. A pultokban már be is tudjátok szerezni!

Az állandó arculathoz új belépőkártya is dukál. Mint láthattátok a honlapon, szépen lassan körvonalazódott egy egységes arculat kidolgozása, ami a megjelenéseinket illeti. E motívumokkal egyre sűrűbben találkozhattok majd, mind a fotókon, mind a közösségi oldalakon, illetve természetesen a termeinkben is.

Ehhez kapcsolódóan új belépőkártyákat is gyártattunk, melyek szintén az új arculatot tükrözik.

Két típusú kártya is érkezett: A piros logóval ellátott kártyák minden vendégünk számára elérhetőek. Fontos, hogy a beléptetésnél a korábbi gyakorlatot kicsiit szigorúbban véve, csak a kártya használatával lehetséges. Tehát ha elhagytad, vagy eltűnt, akkor kérj újat, mert kártya nélkül nem engedhetnek be a kolleginák!

Eltűnt, vagy elhagyott belépőkártya esetén 1.000,- Ft ellenében válthatsz újat.

A mai naptól lehetőségetek van a LIMITÁLT szériájú UST kártya megvásárlására is. Ez a kártya csak UST bérletesek számára elérhető. A kártya díja 1.000,- Ft.

Az UST kártyák száma nem végtelen, azonban ha ezt megváltod, a jövőben több olyan akció részese is lehetsz, ami csak a Te számodra válik elérhetővé. Folyatamban van egy partnerlista meghirdetése, ahol az UST kártya felmutatása kedvezményre jogosít. Illetve egy nem túl távoli program is közeleg, melynél szintén kedvezményre számíthatsz vele.

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital