Hírek

ÚT A SZAKMAI ELITBE avagy a THOR SZAKMAI ÉLETPÁLYA PROGRAM

2016.12.21
Biztosan hallottál már a képzési rendszerünkről, nem csoda, hiszen minden csatornán igyekeztünk eljuttatni hozzád a THOR FMT-t, sokszor megjelent ilyen vagy olyan képpel egy csomó írással. Ami eddig elmaradt, az a rendszer átfogó bemutatás.

ÚT A SZAKMAI ELITBE avagy a THOR SZAKMAI ÉLETPÁLYA PROGRAM

A Thor Gym nem csupán egy edzőterem, arra hivatott, hogy emberek százainak az életét reformálja meg, van akiknek a mozgás minőségével és rendszerével, van akiknek a szakmai tudás felfegyverzésével, egyeseknek edzői munkájuk minőségének javításával. De akik igazán komolyan gondolják, nekik egy kész életpálya programmal. Egy tematikusan felépített szakmai képzésrendszerrel, mely keretében mindenki megtalálhatja azt a szintet, amely álmai elérésében a legjobban segíti.


THOR FUNCTIONAL MOVEMENT TRAINER - LEVEL 1

A Thor FMT level 1 képzés elsődleges célja olyan szakemberek képzése, akik a funkcionális edzésmódszert, mint rendszert átlátják, tervezni tudják és oktatják. A funkcionális edzések térhódítása most érkezett el Magyarországra, így a frissen végzett hallgatók könnyen tudnak elhelyezkedni egy eddig kiaknázatlan sportoktatói szegmensben. A kurzus elvégzésével az oktatók alkalmasak lesznek rekreációs felhasználóknak, fiataloknak, idősebbeknek, vagy akár profi csapatoknak szóló edzésmódszerek és rendszerek kidolgozására, amelyek alapjaiban változtatják meg vendégeik életmódját.

Részvétel feltétele: érettségi bizonyítvány és egészségügyi alkalmasság

A következő képzés részleteiről itt olvashatsz.


THOR FUNCTIONAL MOVEMENT TRAINER - LEVEL 2

A Thor FMT level 2 állomások célja, az anatómiai, edzéstervezési és mobilitási alapok ismeretanyagára építve, a funkcionális edzésben fontos szerepet játszó eszközök, mozgások kiemelése és bemutatása a teljesség igényére törekedve. A level 2-es képzéseken való részvétel során a hallgatók megismerkednek 1-1 eszközzel vagy mozgásrendszerrel, amely ismeretanyaga elengedhetetlen a minőségi munkának. A kurzusok elvégeztével az oktatók alkalmasak lesznek, edzői munkájukat szinesíteni, a legapróbb részletekig korrigálni vendégeiket.
A Thor FMT level 2 5 állomásból áll, melyek egy komlex rendszert képeznek, segítenek az állapotfelméréstől a versenyzésig elkisérni az edzők munkáját.

LEVEL 2 állomások:

- Felfüggesztéses hevederek használata a gyakorlatban (TRX, RIP 6O, GFLEX, BODY ROPE, STB.)

- Online coaching

- A GIRYA, a Szovjet edzésrendszer ékköve.

- Crossfitben és funkciónális edzésekben használható TORNA elemek elsajátítása

- Súlyemelés alapjai (elmélei és gyakorlati képzésben)

A level 2-es állomásoknak NEM feltétele a Thor FMT level 1.-es vizsga, de edzői oklevelet csak mindkettő elvégzése után adunk ki.

A következő level 2-es képzésről hamarosan olvashatod cikkünket.


THOR FUNCTIONAL MOVEMENT TRAINER - LEVEL 3

A Thor FMT level 3 azok számára dolgoztuk ki akik nem elégszenek meg a magas képzési kvalifikáltsággal, hanem a szakma csúcsára törnek. Olyan szakemberek képzését tűztük ki célul akik nemcsak laikusok számára képesek oktatni a funkcionális edzések mozgásanyagát, hanem a szakemberek képzésében is részt vesznek. A kurzus elvégzésével a kollégák képesek lesznek önállóan Thor FMT level 1-es kurzus megtartására, általa választott és a végsőkig kidolgozott, rektorált level 2-es szintű képzés oktatására. A 3 szintre lépő hallgatók 4 hónapos folyamatos coaching-on vesznek részt, végig kísérnek egy Thor FMT 1-es szintű képzést, melyben oktatási napot is kapnak. A 12o nap alatt igyekszünk az edzői gondolkodásmódból egy rendszer gondolkodást alkotni, mely segítségével akár saját edzői team irányítását is el tudják látni.

Részvétel feltétele: az összes THOR FMT level 2-es képzés sikeres elvégzése

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital