Hírek

Vamos a La Playa

2017.03.16
Tavalyi évben hatalmasat robbant a Thor-os Rafting program. Ezért megfogadtuk, hogy egy év múlva újra visszatérünk a témához. Idén színesítve a programot, lesz Rafting az újoncoknak, Rafting Pro a bevállalósoknak és Tengeri Kajaktúra a legkeményebbeknek. Olyan színes programot eszeltünk ki, hogy életünk legjobb nyara lesz az idei. Számítunk a véleményetekre mikor és hova menjünk???

Level 1. Rafting

Idén három Rafting helyszínen is gondolkodtunk. Az időpont megválasztása függ a jelentkezők számától és szavazásotok eredményétől. De biztosan Június hónapban kell mennünk, akkor a legmegfelelőbb a vízállás.  

Bovec: Tavaly kipróbáltuk, idén meghódítjuk.

Sokatoknak ismerős helyszín, mert tavaly több mint 150-en mentünk el több turnusba Szlovénia vadvízi paradicsomába.

Bovec egy szlovéniai kisváros a Júliai-Alpokban, közvetlenül az olasz határ mellett, és mintegy 30 km-re az osztrák határtól. Bovec 446 méter magasan fekszik az Isonzó felső folyásánál egy kisebb szurdokvölgyben a Kanin és a Kranjska Gora magaslatok lábánál. A lakosság száma 1600 fő.

Salza:  Vadvízi evezés kicsit másképp

A Salza völgye Ausztria Steiermark tartományának északi részén helyezkedik el. A Salza folyó mintegy 82 km hosszú, azonban kb. 35-40 km hosszan evezhető évszaktól és vízállástól függően.

A középső Wechelsboden – Wildalpen - Palfau szakaszára mennénk, ahol 2-3 fős hajókkal eveznénk végig a két szakaszt.  A folyó erőssége a White Water I-VI. skálán WW II-III+ közötti, tehát közepes nehézségűnek mondható.

Tara / Montenegró: Avagy Rafting PRO

Ez egy nagyobb falat, időben és távolságban is több, viszont kihagyhatatlan. Ezt a túrát azon vendégeinknek ajánljuk, akik már tavaly megjárták Bovec-et.

Mit érdemes tudni. Az UNESCO védelme alatt álló montenegrói Durmitor Nemzeti Parkban, a világ második legmélyebb kanyonjában, az 1300m mélyen kígyózó Tara-folyón teszünk meg 3 nap alatt 86 folyamkilométert. A rafting során érintetlen vadregényes táj, vízesések, barlangok, csodálatos flóra és fauna vesz körül. A folyó közepes erősségű, ww2-3(4)-es vadvíz. Maximum 30 fős csoportot lehet vinni.

Level 2. Tengeri Kajaktúra Görögországban

Ez az igazi kihívás, 7 nap 6 éjszaka Szithonía félszigete mentén. Ez a legnyaralósabb, legbarnulósabb, leglazább túra az eszméletlen szépségű Görög tengeren. Feletted a kék ég, alattad a kristálytiszta tenger. Egy hét a szabadság jegyében. Nincsenek távok, nincsenek időpontok, nincsenek muszájok. Csak a kék tenger, öblök, homokos partok, tavernák, jókedv, huncutság, vidámság, zenélős, bulizós homokban csillagnézős esték és görög kaják. A túra során minden felszerelésünket magunkkal visszük a kajakban, mert minden nap máshol töltjük az éjszakát. Ezek a kajakok nagy teherbírásúak, az ilyen túrákra vannak tervezve. Elöl hátul nagy, vízhatlan pakolórekeszek vannak kialakítva, ahová a ruháidat, kemping felszerelésedet el tudod helyezni.  A busz és a személyautók nem követik a kalandorokat. A kajakokba kényelmesen be lehet pakolni akár több hetes túrára is.

Legfeljebb 20 fős csapatokat tudunk egyszerre elvinni. Tervezett időpont, péntektől szerdáig július utolsó két hetében vagy augusztus első hetében. Az érdeklődőknek, pedig majd előadást szervezünk, ahol minden részletre kitérően meg tudunk beszélni mindent, mert valljuk be, ez nagy falat.

A programról bővebben, képekkel, videóval és részletes útvonaltervvel színesítve ITT olvashatsz. De ne feledd a szavazást.

 

Akkor lássuk a számokat és utána a linkre kattintva kérlek szavazzatok!

 

 

Rafting

Bovec

Salza

Montenegro PRO

2 éjszaka

38.600.-

2 éjszaka

38.600.-

4 éjszaka

125.000.-

3 éjszaka

48.600.-

3 éjszaka

48.600.-

Az ár tartalmazza:

Utazás, Szállás félpanziós ellátással, Nemzeti park belépő, Felszerelés és Túravezetés

Az ár tartalmazza:

Felszerelés, Túravezetés, Canyoning, Szállás, grill vacsora

Az ár tartalmazza:

Felszerelés, Túravezetés, Canyoning, Szállás, grill vacsora

Tengeri Kajak

6 éjszaka

70.000.-

Az ár tartalmazza: Túravezetés, Felszerelés, Beach Hotel

Az ár nem tartalmazza:

Utazás, Biztosítás, Étkezés, Kamping

 

 

Kérlek Szavazz! 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital