Hírek

Versenykiírás

2016.11.17
Ahogy ígértük, megszületett a pontos versenykiírás. Edzőink a múlt heti meetingen megegyeztek abban a négy versenyszámban, melyen el fog dőlni, hogy ki a legfittebb a Thor Gym-ben.

Három versenyszám után a legjobbak a döntőben mérhetik össze tudásukat.

Az első számban a terem teljes hosszában Rack séta, fiúknak 24 kg-os, még a hölgyeknek 16-os bell lesz a kezükben. Minden hossz végén Thruster bellel 8 darab (fiuk 20kg, lányok 12kg).  A Thruster után Rack séta vissza és a kör végén mindig változó feladatokkal kell rákanyarodni a következő hosszra. Első kör végén 8 Deadlift, második kör végén 8x Dupla Swing, harmadik kör végén 8x Dupla Clean, negyedik kör végén 8x Snatch, még az utolsó körben a befutó 8 Military Press. Összességében, 5 kört kell megtenni a teremben és minden hossz végén izzasztó feladatok nehezítik majd az előrehaladást.

Második versenyszámban egy 10 perces csalafinta Cindy lesz. 5 húzódzkodás, 10 fekvő és 15 Airsquat. Lányoknál a húzódzkodás gumiszalaggal lesz megtámogatva.

Harmadik felvonásban egy 8 perces AMRAP. 10 Deadlift (saját testsúly), 10 Burpee Over the Bar és lányoknak 5, még a fiuknak 10 T2B.

Az első három versenyszám legjobbjai mérhetik össze a tudásukat a Döntőben. A döntőben, a döntőben, ja igen ez lesz a meglepetés. Annyit elárulhatok, hogy a leggyorsabb nyeri a versenyt és a Nagy Díjat.

Edzőink hamarosan elkészítik a versenyszámokat pontosan bemutató videó anyagukat, melyet a facebook csatornán láthattok majd. 

   

Helyszín: Thor Gym Újbuda

Időpont: 2016.12.11. Vasárnap

Nevezési díj: 2000 Ft (A jelentkezés feltétele a részvételi díj befizetése. Személyesen a recepción vagy átutalással a 12011069-01492856-00100004 bankszámlára.)

Jelentkezési szándékotokat az info@thorgym.hu címre várjuk. Tárgy mezőbe írjátok Thor Cup nevezés, még a levélbe neveteket és email címeteket illesszétek. 

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital