Hírek

Zugló valkűrjei

2018.01.30
A Thor gála legjobban várt eseménye a díjátadás lesz, ahol többek között az év pultosának járó elismerést is átadjuk. Ismerjétek meg hát a zuglói jelölteket.

Az év pultosa díj nem csupán egy formális szavazás eredményeképp átadott plakett, ennél sokkal több: A végeredményt 33%-ban befolyásolja a jelöltekre érkezett szavazatok száma. E fölött ugyanilyen arányban a szakmai megítélés-, illetve a Thor által képviselt normáknak való megfelelés adják az összpontszámot.

Sajnos csak egyetlen győztes lehet, s igen nehéz lesz megválasztani a sok remek jelölt közül azt, aki kiemelkedett a 2017-es év munkája alapján. De hisszük, hogy a lányok örülnek majd a szavaztoknak, s önzetlenül örülnek majd a győztesnek.

Ismerjük meg kicsit a Thor Gym Zugló jelöltjeit:

 

MOLNÁR KATA

Kata egy első ránézésre nagyon visszafogott leányzó, azonban ha valaki elbeszélget vele, akkor garantáltan pozitív meglepetést okoz. Persze nem mintha a visszafogottság nem lenne pozitív, azonban ritka ez egy pultos szakmában. Kevés nála segítőkészebb, lelkiismeretesebb embert volt alkalmam megismerni. Kedvességével és mosolyával sokatok kedvencévé vált a zuglói milliőben. Bízunk benne, hogy még sokáig köszönt minket a teremben. Ráadásul nem olyan régen végre belekezdett az edzésekbe is, s őt is elkapta a gépszíj, így ha jó időben érkeztek nem csak a pult mögött, de edzés közben is láthatjátok.

ILLÉS ENIKŐ

Enikő 9 hónapja dolgozik nálunk hatalmas lelkesedéssel. Nem is csoda, hiszen nem áll távol tőle az edzőtermi közeg: Édesapja személyi edző. Egyik kedvenc hobbija a pszichológia kutatása, testbeszéd, emberi kapcsolatok megfigyelése, viselkedések elemzése. Így aztán lételeme az emberekkel való napi kommunikáció, márpedig ezt mi teljes mértékben biztosítjuk is. Csak vigyázzatok mit és hogyan mondtok neki. :) Optimista, határozott és céltudatos, ami talán annak köszönhető, hogy fél-fél évet külföldön a nagy ismeretlenbe belecsöppenve töltött. Itt meg kellett tanulnia rövid idő alatt önállósulni. Ebből kiindulva csillapíthatatlan vágyat érez megismerni minél több külföldi kultúrát, életszemléletet.

IVÁNYI MARCSI

Marcsi kicsit kakukktojás, hiszen ő nálunk van a legtöbbet, azonban sokszor kisegített a tavalyi évben a 11.kerületben is. Egy állandóan pozitív lányról beszélünk. Kissé klisészerű, de személy szerint tényleg kevés olyan embert ismerek, aki ha esik, ha fúj, akkor is mosolyog. Nagyon sokunknak dobja fel a napját, s fordítja azt jó irányba. Tényleg egyedi jelenség ő, s bármikor örömmel beszélget vele az ember. Nem mellesleg ő a Thor Gym hivatalos fotósa is, így munkáit naponta nézhetitek immáron fél éve a honlapokon, vagy fb oldalunkon. Igazából nehezen tudom elképzelni, hogy van, aki őt nem imádja... Legfőbb hobbyja a búvárkodás, valamint masszőrként is tevékenykedik. Szóval sokoldalúságát naponta bizonyítja.

 

Szavazataiddal segítsd a zuglói lányokat!

Az Zuglói szavazólapot itt találod

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital