Hírek

Zuglói felújítás, part I.

2017.08.23
Mint ahogy már beszámoltunk róla, a zuglói termünk felújítási munkálatai elindultak. A csinosításoknak nem csak esztétikai előnyei lesznek, hanem sokak örömére megoldódik jó pár olyan kérdés, ami már váratott magára egy ideje. Bízunk benne, hogy a változások előnyei az edzéskedvet is feldobják majd.

Augusztus 11.-én reggel indult az első project, melynek elkészülte tetszetősre sikeredett: A bejárati rész, vagyis a front üvegtégláinak cseréje megtörtént, így a terem jóval szebb, és külső szemlélőknek is csábítóbbá vált. Azonban számunkra azért is fontos, mert a szigetelési problémák nagy része ezzel megoldódott: Az új front így télen már nem engedi kihűlni a termet, s jóval kellemesebb lesz az edzés.

A munkálatok azonban nem állnak meg: Már javában zajlik a hátsó rész bővítése, ahol szintén edzéslehetőség nyílik a súlyok szerelmesei számára. Így jóval kényelmesebben elférünk majd. Ráadásul az épület hangulata is változik majd a megnövekedett tér hatására.

Ez azonban nem az összes változás: A tető rész szigetelésével végleg megoldást kapunk arra, hogy nyári időszakban kevésbé forrósodjon fel a terem. Ez innentől csak a ti dolgotok lesz! Télen pedig kiegészítve a front rész cseréjével a meleg benntartása kapcsán is szavatol.

Végezetül nem apróság, hogy belül további csinosítások várhatóak és télen már egy teljesen felújított, még szuperebb edzőteremben tölthetitek az izzadásra és szenvedésre szánt időtöket!

Mint arról már beszámoltunk a korábbi cikkünkben, a szakmai háttér is változik: Még nagyobb odafigyelésre számíthattok a szakmai vezetőnk felügyelete által. Valamint az egyedülálló kutatási stratégia, és edzésrendszer fejlesztésével sokkal precízebb és mérhető adatokat állítunk csatasorba a fejlődésetek érdekében. Ezzel egyidejűleg a változások, és változtatások (valamint a már évek óta változatlan áraink) indikálják a minimális áremelést, de a felújítások végéig árainkon nem változtatunk a zuglói termünkben, ellensúlyozva azt, hogy eddig is türelemmel voltatok, s bizonyára néhány alkalommal szükség lesz még kis rugalmasságra.

Továbbra is veletek, értetek!

Thor Team

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital